ΠΑΟΚ

Ο αποκλεισμός και η επόμενη μέρα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Βρύζας, Δώνης και Γεωργιάδης συναντήθηκαν και τα είπαν για τον αποκλεισμό από την Ραπίντ και την συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ

Ο αποκλεισμός από την Ραπίντ Βιέννης δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Γι' αυτόν τον λόγο οι Γεωργιάδης, Βρύζας και Δώνης είχαν μεταξύ τους συνάντηση για να αναλύσουν τα αίτια όσον αφορά το τέλος των υποχρεώσεων του "Δικεφάλου" στην Ευρώπη.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν και κατέθεσαν τις απόψεις τους για το τι έφταιξε στα ματς με τους Αυστριακούς (φυσικά κυρίως στο χθεσινό) και πως πλέον η ομάδα θα καταφέρει να "αντιδράσει" στο εξής.

Από τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή του ΠΑΟΚ χαράχτηκε μια κοινή γραμμή για το πως θα ξεπεράσει η ομάδα το σοκ του αποκλεισμού και θα εμφανίσει στην συνέχεια διαφορετικό πρόσωπο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πλέον όλη η προσοχή του "Δικεφάλου" από σήμερα στρέφεται στο ματς της Δευτέρας με τον Ατρόμητο, στο οποίο οι "ασπρόμαυροι" θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα και να αφήσουν πίσω τους το ματς με την Ραπίντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ