ΠΑΟΚ

Ο... απαραίτητος Κατσουράνης

Ο... απαραίτητος Κατσουράνης
INTIME SPORTS

Ηδη ξεχωρίζει... Ο Κώστας Κατσουράνης μοιάζει υπερπολύτιμος για τον ΠΑΟΚ και μόνο τυχαία δεν είναι η ανησυχία που "δημιούργησε" ο πρόσφατος τραυματισμός του σχετικά με την συμμετοχή του στον αγώνα με την Καλλιθέα

Ο τραυματισμός του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης "έφερε" ανησυχία όσον αφορά την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Καλλιθέα (είναι ανοιχτό το θέμα, αν και το πιο πιθανό είναι να τον έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Δώνης βάσει των εκτιμήσεων που κάνουν στον ΠΑΟΚ).

Ο λόγος για τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος έχει... προλάβει μέσα σε τέσσερις συμμετοχές του με την φανέλα του ΠΑΟΚ να δείξει πως είναι απαραίτητος για τους "ασπρόμαυρους" και ενδεχόμενη απουσία του από ματς των "ασπρόμαυρων" να φαντάζει "μαχαιριά" γι' αυτούς.

Είναι αλήθεια πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί να θεωρηθεί το μοναδικό κέρδος του "Δικεφάλου" κατά την περίοδο του ντεφορμαρίσματος της ομάδας. Παίκτης που δείχνει πως μπορεί να τα κάνει... όλα, με ψυχραιμία στις ενέργειες του και αν μη τι άλλο ικανοποιητική προσφορά έως τώρα. Ο Γιώργος Δώνης τον έχει δοκιμάσει τόσο στο κέντρο αλλά και στην άμυνα και μέχρι στιγμής τα έχει πάει περίφημα.

Μοιάζει υπερπολύτιμος για τον ΠΑΟΚ και "στέκεται" καλά και στις δύο θέσεις με ευκολία. Ως μέσος μπορεί να "μοιράσει" σωστά παιχνίδι και η μπάλα περνά αρκετά από τα πόδια του. Εχει δείξει πάντως ότι και αμυντικά μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες, όπως για παράδειγμα έκανε στο ματς με τον Ατρόμητο με πιο χαρακτηριστικές φάσεις αυτές με πρωταγωνιστή τον Νιάζι Κούτσι που δύο φορές θα γινόταν ιδιαίτερα απειλητικός για τον Παναγιώτη Γλύκο αλλά "κόπηκε" σχεδόν την τελευταία στιγμή από τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο τελευταίος όσο περνά ο καιρός ανεβάζει στροφές και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δεν έκανε ούτε ένα λάθος! Με λίγα λόγια ήδη είναι σημαντικός ο Κατσουράνης για τον ΠΑΟΚ και μέχρι στιγμής παίρνει...άριστα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ