ΠΑΟΚ

Ο Αγγελος χτύπησε "καμπανάκι"

Ο Αγγελος χτύπησε "καμπανάκι"
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Αν και η ήττα από την Κ20 ήρθε για την ανδρική ομάδα σε φιλικό παιχνίδι διάρκειας 70 λεπτών, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν προσπέρασε την κακή απόδοση των παικτών του. Ρατς, ο MVP του Σεπτέμβρη.

Μπορεί η ήττα της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ από την αντίστοιχη της Κ20 να ήταν φιλική και η διάρκεια της αναμέτρησης να ήταν μόνο 70 λεπτά, αλλά οι ποδοσφαιριστές της πρώτης δεν γλίτωσαν από την κατσάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση, πριν η ομάδα μεταβεί στα Τέμπη, ο 61χρονος τεχνικός άσκησε πολύ αυστηρή κριτική, τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά σε διάφορους παίκτες με αφορμή την κάκιστη εμφάνισή τους, η οποία μάλιστα δεν ήρθε για πρώτη φορά.

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" ζήτησε από τους παίκτες του, οι περισσότεροι είναι ρεζέρβες στα επίσημα ματς να συνέλθουν γιατί διαφορετικά το μέλλον τους στην Τούμπα δεν θα είναι ευοίωνο.Ουσιαστικά, έκρουσε πολύ ηχηρά ένα προειδοποιητικό καμπανάκι για να συνέλθουν και να δείξουν αυτό που έχει ο καθένας τους αν θέλουν να διεκδικήσουν χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια.

Ρατς, ο MVP του Σεπτέμβρη

Ο Ραζβάν Ρατς μέχρι στιγμής... αρέσει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον επιβραβεύει. Οπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε για τον MVP του Σεπτεμβρίου, ο Ρουμάνος πήρε την πρωτιά. "Ο Ρατς συγκέντρωσε το 41% των ψήφων (1247), αφήνοντας πίσω τον Στέφανο Αθανασιάδη με 26% (797), τονΡόμπερτ Μακ με 18% (554), τον Γιάννη Σκόνδρα με 11% (337) και τον Αλέξανδρο Τζιόλη με 4% (90)",αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ.

Να σημειωθεί πως ο Ρατς ήταν MVP της ομάδας και τον μήνα Αύγουστο μετά από σχετική ψηφοφορία που είχε γίνει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ