ΠΑΟΚ

Ο χαμένος "τελικός" με την Σάλκε

Ο χαμένος "τελικός" με την Σάλκε
Σαλπιγγίδης INTIME SPORTS

Με αφορμή τον... νυν υπέρ πάντων αγώνα με την Γκινγκάμπ το Sport24.gr θυμήθηκε τον τελευταίο χωρίς αύριο αγώνα του ΠΑΟΚ στο γήπεδό του (VIDEO)

Παίζοντας χωρίς κόσμο (το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που "κουβαλούσε" ο ΠΑΟΚ εξαιτίας των γεγονότων που έλαβαν χώρα στο ματς με την Ραπίντ Βιέννης την περασμένη σεζόν), η ομάδα του Στέφενς δεν καταφέρνει να πάρει τη μεγάλη πρόκριση και αρκείται στη συμμετοχή στο Europa League.

Σ΄ένα ματς που όλοι θα θυμόμαστε για την εξέλιξή του, αφού ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-2 στο 80' και τα έπαιξε όλα για όλα στο τέλος. Εκεί, μέτρησε η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών της Σάλκε, οι οποίοι σε μία αντεπίθεση έκαναν το 2-3 κι έβαλαν τέλος στα όνειρα του "Δικεφάλου".

Μπορεί την Πέμπτη (11/12) με την Γκινγκάμπ το διακύβευμα να μην είναι ισάξιο μίας πρόκρισης στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, αλλά είναι ένας ακόμη "τελικός" που ο ΠΑΟΚ καλείται να κερδίσει, έτσι ώστε να προσθέσει ακόμη μια επιτυχία στο ευρωπαϊκό του προφίλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας (80' Γεωργιάδης), Στοχ, Σαλπιγγίδης (74' Ολίσε), Αθανασιάδης (74' Νέτσιντ)

Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Σαντάνα, Ουτσίντα, Φουκς, Κλέμενς (60' Μέγερ, 70' Νοιστάντερ), Χέγκερ, Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν (83' Ματίπ), Σαλάι

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ εκείνου του αγώνα...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ