ΠΑΟΚ

Ο Βίτορ δεν έδειξε σημάδια ανάκαμψης

Ο Βίτορ δεν έδειξε σημάδια ανάκαμψης
Βίτορ INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος αμυντικός, Μιγκέλ Βίτορ, ακολούθησε και την Πέμπτη (19/11) ατομικό πρόγραμμα και είναι μάλλον απίθανο να προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό. Αποφόρτιση για Μακ και Τζιόλη, πάλι σενάρια για Μπέντνερ.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει την Κυριακή (22/11, 15.00) άρχισε ο ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση που έγινε στη Νέα Μεσημβρία, δόθηκε βάρος στην τακτική και στην ανάλυση του αγωνιστικού σχεδίου σε άμυνα και επίθεση.

Οι παίκτες δούλεψαν πάνω σε συγκεκριμένες εντολές ανάπτυξης, κυκλοφορίας και αμυντικής συμπεριφοράς, ενώ η προπόνηση τελείωσε με διπλό στο μισό γήπεδο. Οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Ρόμπερτ Μακ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις στο γήπεδο και τρέξιμο. Ο Τζαβέλλας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ο Λέοβατς ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης.

Ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ Κάτσε και Γκολάσα προπονήθηκαν με την ομάδα χωρίς πρόβλημα. Ο Χάρης Χαρίσης και ο Ρικάρντο Κόστα ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει το μεσημέρι της Πέμπτης (19/11) και θα προπονηθεί αμέσως μετά. Η προπόνηση της Παρασκευής (20/11) θα διεξαχθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Πάλι σενάρια για Μπέντνερ

Το όνομα του Νίκλας Μπέντνερ είχε παίξει και το καλοκαίρι στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, ωστόσο, τότε είχε φανεί πώς ο Φρανκ Άρνεσεν είναι αρνητικός να φέρει τον συμπατριώτη του στην Τούμπα. Παρόλα αυτά, η γερμανική ιστοσελίδα "90min.com", "σκαλίζει" και πάλι το σενάριο έλευσης του Δανού επιθετικού στην Τούμπα.

"Το να αλλάξει ένα πρωτάθλημα (σ.σ. ανήκει στη Βόλφσμπουργκ), να πάει κάπου με περισσότερη ηρεμία και χωρίς έντονο ανταγωνισμό, θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικά οφέλη για τον Νίκλας Μπέντνερ, έτσι ώστε να επαναφέρει την καριέρα του στη σωστή πορεία" αναφέρεται χαρακτηριστικά και στη συνέχεια υποδεικνύονται πέντε πιθανοί προορισμοί για τον Μπεντνερ που είναι η Φενέρμπαχτσε, η πρώην ομάδα του η Σαντερλαντ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Κοπεγχάγη και ο ΠΑΟΚ.

Άγνοια από Κυριάκο Παναγή

Ο 19χρονος μέσος του Άρη Λεμεσού, Κυριάκος Παναγή, μίλησε στο balla.com.cy για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του, ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα επί τούτου:

"Εγώ δεν γνωρίζω κάτι σχετικά, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Σίγουρα με τιμά αν υπάρχει ενδιαφέρον από μία τόσο μεγάλη ομάδα, αλλά δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Προσγειωμένα πάντα, δουλειά... και οι προτάσεις θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ