ΠΑΟΚ

Ο Ταρεμί ψάχνει την Ευρώπη

Ο Ταρεμί ψάχνει την Ευρώπη

Ο 24χρονος Ιρανός φορ, Μεχντί Ταρεμί, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ έχει απασχολήσει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι κοντά στο ευρωπαϊκό του όνειρο. (videos)

Μετρήστε ομάδες. Λεγκανές, Τραμπζονσπόρ, Ρίζεσπορ, Τζένοα, τον περασμένο χειμώνα η Ρουμπίν Καζάν. Όλες αυτές οι ομάδες εμφανίστηκαν να ασχολούνται με την περίπτωση του Μεχντί Ταρεμί, του 24χρονου φορ που μπήκε ξαφνικά σήμερα στη ζωή του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο ατζέντης του Αμπντελσαμάντ Ιμπραχίμ σε δηλώσεις του τόνισε ότι υπάρχει ελληνική ομάδα (στο Ιράν υποθέτουν ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός) που ενδιαφέρεται και εκπρόσωπός της ταξίδεψε στην Τεχεράνη για να κάνει συμφωνία για διετές συμβόλαιο με τον πελάτη του. «Μόλις εξασφαλίσει άδεια εργασίας ο Μεχντί θα ταξιδέψει για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή», πρόσθεσε.

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ακόμη κανένα σχόλιο-ενημέρωση, φαντάζει, όμως, δύσκολο να αποκτηθεί ένας επιθετικός που δεν έχει βγει από τη χώρα του και δεν έχει ξαναπαίξει Ευρώπη σε μία σεζόν που ο Δικέφαλος καίγεται για έτοιμους παίκτες.

Περιμένοντας το θέμα να ξεκαθαρίσει, απλά ας σημειώσουμε ότι ο Μεχντί Ταρεμί, που δηλώνει πως θέλει να παίξει Ευρώπη γι’ αυτό και δεν ανανέωσε στην Περσέπολις, Έχει αγωνιστεί στις Ιρανχαβάν, την Σαχίν Μπουσέχρ, και την Περσέπολι με την οποία πέρυσι έκανε 25 συμμετοχές και 16 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στηνPersianGulfProLeagueκαι παραλίγο να οδηγήσει την ομάδα του στον τίτλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ