ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης νοίκιασε το Κυβερνείο για τον γάμο του γιου του

Ο Σαββίδης νοίκιασε το Κυβερνείο για τον γάμο του γιου του

Στον χώρο του νεοκλασικού κτιρίου που βρίσκεται στο Καραμπουρνάκι θα γίνει η δεξίωση μετά τον γάμο του Γιώργου Σαββίδη με την σύντροφό του Γιάνα.

Με κάθε λαμπρότητα και-κατά πολλούς-στον καλύτερο χώρο της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα θα γιορτάσουν ο Ιβάν Σαββίδης, η οικογένειά του και οι ουκ ολίγοι καλεσμένοι τους τον γάμο του πρωτότοκου γιου (ο δεύτερος λέγεται Νίκος) του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Γιώργου με την Yana Khudyakova ή Γιάννα Σαββίδη όπως ίδια πλέον αποκαλείται στον λογαριασμό της στο instagram.

Σύμφωνα με λεπτομέρειες που μεταφέρει η εφημερίδα "Metrosport": "Στις 11 Ιουνίου θα γίνει ο γάμος του Γιώργου Σαββίδη με την σύντροφό του Γιάννα στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης στην εκκλησία που έχτισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η δεξίωση, όμως, για το ευτυχές γεγονός, θα γίνει στο Κυβερνείο Θεσσαλονίκης, στο Καραμπουρνάκι. Μάλιστα χθες έγινε σύσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με βασικό θέμα τον επικείμενο γάμο καθώς έπρεπε να δοθεί και τυπικά το Ο.Κ. για να παραχωρηθεί (έναντι ενός σεβαστού τιμήματος για την ενοικίαση) το Κυβερνείο στην οικογένεια Σαββίδη για την δεξίωση.

Ο Σαββίδης νοίκιασε το Κυβερνείο για τον γάμο του γιου του

Ήδη έχουν αρχίσει οι εργασίες καλλωπισμού, περίφραξης και ειδικής διαμόρφωσης στο Κυβερνείο για να αποκλειστούν οι παπαράτσι. Τόσο στο ιερό μυστήριο που θα γίνει στην εκκλησία στο Πρόχωμα, όσο και στο γλέντι έχουν προσκληθεί εκατοντάδες φίλοι της οικογένειας, αρκετοί εκ των οποίων θα έρθουν από την Ρωσία. Μάλιστα για το κοσμικό γεγονός του Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη έχουν γίνει κρατήσεις σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, εκτός από το «Μακεδονία Παλλάς». Η Γιάννα Σαββίδη, όπως η ίδια πλέον γράφει το επίθετό της στα sociaL media, έχει βρεθεί σε πολλούς αγώνες του ΠΑΟΚ μαζί με τον Γιώργο ενώ η μεγάλη επιθυμία του ζεύγους είναι φυσικά να έρθει άμεσα ο διάδοχος στην οικογένεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ