ΠΑΟΚ

Ο Σάμπο, ο Λούκας και η "πρώτη" του Ζάιρο

Ο Σάμπο, ο Λούκας και η "πρώτη" του Ζάιρο

Ο Ροντρίγκες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και οι τραυματίες παίκτες κάνουν κανονικά θεραπείες. Ο Ζάιρο θα δώσει την Κυριακή (9/8) το παρών στην προπόνηση του "Δικεφάλου". Ο ΠΑΟΚ περιμένει έξτρα όρους για Λούκας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Ροντρίγκες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και οι τραυματίες παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν κανονικά θεραπείες. Οσο για τον Ζάιρο; Την Κυριακή θα δώσει το παρών στην προπόνηση του "Δικεφάλου".

Ετσι θα πάρει μια πρώτη γεύση από το πρόγραμμα των "ασπρόμαυρων" και φυσικά θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους συμπαίκτες του αλλά και τον Ιγκορ Τούντορ. Σχετικά με τον Σάμπο, στην ΠΑΕ λένε πως δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη η μεταγραφή. Εκτός απροόπτου ο παίκτης θα είναι την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις αλλά και για τελικές συζητήσεις.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει έξτρα όρους για Λούκας

Σχετικά με το θέμα του Λούκας Πέρεθ, απομένει να διευθετηθούν κάποιοι όροι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Λα Κορούνια για να "τελειώσει" και... τυπικά το θέμα της μετακίνησης του παίκτη στην ισπανική ομάδα. Πρόκειται για όρους που έχει ζητήσει ο "Δικέφαλος" να "μπουν" στη συμφωνία έτσι ώστε να είναι 100% διασφαλισμένος. Στα βασικά, πάντως, έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Λα Κορούνια και στον "Δικέφαλο" περιμένουν απλά αυτούς τους έξτρα όρους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ