ΠΑΟΚ

Ο Ροντρίγκες ήρθε για ΠΑΟΚ

Barcelona's Brazilian defender Dani Alves (R) vies with Elche's midfielder Rodrigues during the Spanish league football match FC Barcelona vs Elche CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 24, 2014. AFP PHOTO/ JOSEP LAGO        (Photo credit should read JOSEP LAGO/AFP/Getty Images)
Barcelona's Brazilian defender Dani Alves (R) vies with Elche's midfielder Rodrigues during the Spanish league football match FC Barcelona vs Elche CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 24, 2014. AFP PHOTO/ JOSEP LAGO (Photo credit should read JOSEP LAGO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο 25χρονος επιθετικός, Γκάρι Ροντρίγκες, είναι στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε με τον Άρνεσεν και περιμένει να μείνει ελεύθερος. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήρθε Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Φρανκ Άρνεσεν. Ο 25χρονος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι φαίνεται πώς τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και περιμένει την ελευθέρας του από την Έλτσε η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και όπως υποστηρίζει ο ατζέντης του, εφόσον επικυρωθεί ο υποβιβασμός της, αυτόματα ο Ροντρίγκες μένει ελεύθερος.

Ο 25χρονος επιθετικός βρέθηκε, με τον ατζέντη του, με τον Δανό αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ στο καφέ που είναι δίπλα στο "Μακεδονία Παλλάς" και είχαν συζήτηση για αρκετή ώρα.

AS: "Δεν υπάρχει ρήτρα για ελευθέρας"

Πάντως, η "AS" σε δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Ροντρίγκες με την Έλτσε που του δίνει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος αν οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός της ισπανικής ομάδας στις 31 Ιουλίου. Μάλιστα, τονίζει ότι οι παράγοντες της ισπανικής ομάδας θα απαιτήσουν 1.450.000 ευρώ για τη μεταγραφή του, όσα είναι τα χρήματα που έδωσαν για να τον πάρουν από τη Λέβσκι Σόφιας (υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η μεταγραφή από τη Λέβσκι έγινε αρχικά, τυπικά με τη μορφή δανεισμού, και στη συνέχεια με μεταγραφή που δηλώθηκε στις 600.000 ευρώ).

Ποιος είναι ο Ροντρίγκες

Γεννήθηκε στο Ρότερνταμ, από γονείς που πήγαν στην Ολλανδία από το Πράσινο Ακρωτήρι. Άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην Φέγενορντ και στη συνέχεια στην Πορτογαλία με την Ρεάλ Σπόρτε. Το 2012 πήγε στην Ντεν Χάαχ και δύο μήνες αργότερα μετατέθηκε ως δανεικός στην Ντόρντρεχτ

Με 20 συμμετοχές και πέντε γκολ, ήρθε η μεταγραφή στη Λέβσκι Σόφιας, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο τον Φεβρουάριο του 2013.

Οι εμφανίσεις του ήταν από την αρχή εντυπωσιακές και σύντομα άρχισε να εκδηλώνεται ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους. Κάπως έτσι κατέληξε δανεικός με οψιόν αγοράς στην Έλτσε. Ο Ροντρίγκες ξεχώρισε και το καλοκαίρι του 2014 η Έλτσε αποφάσισε να δώσει 600.000 ευρώ στην Λέβσκι και να κάνει τετραετές στον Ροντρίγκες.

Το πρώτο εξάμηνο έκανε δέκα συμμετοχές και ένα γκολ και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 32 ματς και 2 γκολ.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ