ΠΑΟΚ

Ο Ροντρίγκες εμπνεύστηκε από τον Ματουιντί

Ο Ροντρίγκες εμπνεύστηκε από τον Ματουιντί

Ο τρόπος του πανηγυρισμού του Γκάρι Ροντρίγκες στο ματς με την ΑΕΚ που θύμιζε αυτόν του Μπλεζ Ματουιντί και η φωτογραφία που "ανέβασε" ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην ΑΕΚ "ανέβασε" ο Γκάρι Ροντρίγκες και γράφει " Μπλεζ Ματουιντί". Με αυτό, εννοεί πως εμπνεύστηκε τον πανηγυρισμό του συγκεκριμένου παίκτη όταν σκοράρει.

Κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να σχολιάσουν και υπήρχαν "μπράβο" προς τον Ροντρίγκες για το τέρμα του κόντρα στην ΑΕΚ. Θυμηθείτε τον πανηγυρισμό του Ματουιντί.

Ο Σαββίδης στο Toumba Magazine

Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, στο τέταρτο τεύχος του Toumba Magazine υπάρχουν δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

" Σε μια μεγάλη συνέντευξη, ο Ιβάν Σαββίδης δίνει απαντήσεις σε όλα τα σημαντικά θέματα του ΠΑΟΚ. Αναλύει το σκεπτικό του γύρω από την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στο Καραϊσκάκη, μιλά για τον αγώνα που έχει ξεκινήσει ενάντια στη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου, σχολιάζει την εγκληματική οργάνωση και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΕΠΟ, παίρνει θέση για τα λάθη στον αρχικό προγραμματισμό της σεζόν, ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα του Δικεφάλου και μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύεται".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ