ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στο μνημόσυνο του Κατσούρη

Ο ΠΑΟΚ στο μνημόσυνο του Κατσούρη

Τελέστηκε την Τρίτη (9/2) το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παναγιώτη Κατσούρη που έφυγε από την ζωή πριν 18 χρόνια. Τούντορ, τεχνικό τιμ, παίκτες και στελέχη του ΠΑΟΚ ήταν εκεί.

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Παναγιώτη Κατσούρη... Το ετήσιο μνημόσυνο για τον εκλιπών που στις 9 Φεβρουαρίου του 1998 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (9/2).

Το μνημόσυνο το έκανε ο Πατέρας Χρήστος (γνωστός για τα ΠΑΟΚΤσήδικα αισθήματά του) και έγινε παρουσία πολυμελούς αντιπροσωπείας της ομάδας.

Το παρών έδωσε ο Ιγκορ Τούντορ και όλο το τεχνικό τιμ ενώ από τους παίκτες βρέθηκαν οι Αθανασιάδης, Κάτσε, Σαββίδης, Τζαβέλλας, Χατζηισαΐας, Πέλκας Κοροβέσης και Τζιόλης.

Επίσης στο μνημόσυνο ήταν οι Άρνεσεν και Γκαγκάτσης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ο Κώστας Φωτιάδης που είναι συνεργάτης της ΠΑΕ, ο Ηλίας Γεροντίδης που είναι μέλος της διοίκησης και ο Σπύρος Μηλιωρίδης που έχει αναλάβει την επικοινωνία μεταξύ της ΠΑΕ και των οργανωμένων οπαδών.

Η Εφη Παπαδοπούλου, γνωστή οπαδός του ΠΑΟΚ, συνέβαλλε για να είναι όλα άψογα στο μνημόσυνο ενώ ο Πατέρας Χρήστος είπε: "Ο Παναγιώτης ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν τον έχω ξεχάσει, τον έχω πάντα στην ψυχή μου και τιμώ κάθε χρόνο την μνήμη του. Θέλω η ομάδα στο εξής να έχει μόνο νίκες και να τις αφιερώνει στον Παναγιώτη.

Κυριάκος: "Θα είναι πάντα αθάνατος, δεν θα τον ξεχάσουμε"

Ο Κυριάκος Κυριάκος ανέφερε: "Ήταν καταπληκτικό παιδί ο Παναγιώτης και έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουνε για να μείνει αθάνατος είναι να τον τιμούμε και να διοργανώνουμε το τουρνουά στο όνομά του που γίνεται κάθε χρόνο. Και αυτό το κάνουμε. Θα είναι πάντα αθάνατος. Ο ΠΑΟΚ δεν τον ξεχάσει ποτέ".

Ο ΠΑΟΚ στο μνημόσυνο του Κατσούρη

Ο ΠΑΟΚ στο μνημόσυνο του Κατσούρη

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ