ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ "παλεύει" για αυτό που δεν έχει πετύχει

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / PAOK TRAINING (MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Οι τρεις προηγούμενες απόπειρες του ΠΑΟΚ στους "32" του Europa League και η Καραμπάχ που του χάλασε το αήττητο. Διαβάστε ενδιαφέροντα στοιχεία πριν από την αποψινή (22.05) αναμέτρηση με τη Σάλκε.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει κόντρα στη Σάλκε να πετύχει κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ ξανά μέχρι σήμερα. Η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ θυμίζει τι έγινε στις προηγούμενες απόπειρες για πρόκριση στους "32" του Europa League και παρουσιάζει και ενδιαφέροντα στατιστικά.

Αναλυτικά:

#8 αναμετρήσεις έχει δώσει στην φετινή του ευρωπαϊκή πορεία ο ΠΑΟΚ και έχει ηττηθεί μόνο από την Καραμπάχ εντός και εκτός έδρας, ενώ μετρά ακόμη πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

#Μια νίκη στη Γερμανία και μια ισοπαλία στην Τούμπα είναι ο απολογισμός του ΠΑΟΚ στην τελευταία κόντρα του με ομάδα από την Γερμανία στο Europa League. Το 2015-16 αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ για την φάση των ομίλων και την 1η Οκτωβρίου 2015 αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 (34’ Μακ – 72’ Κάστρο) στην Τούμπα, ενώ στις 10 Δεκεμβρίου 2015 επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας (33’ Μακ).

#3 φορές έχει περάσει στην φάση των «32» του Europa League ο ΠΑΟΚ και τις τρεις έχει σταματήσει η πορεία του μέχρι εκεί. Μάλιστα στην σειρά των έξι αναμετρήσεων έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μόλις μια φορά με τον Μουσλίμοβιτς την σεζόν 2010-11.

#Το 2010-11 αντιμετώπισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα και πήρε ισοπαλία στην Ρωσία με 1-1 χάρη σε γκολ του Μουσλίμοβιτς.

#Την ακριβώς επόμενη σεζόν (2011-12) πέρασε πάλι στην επόμενη φάση, αλλά βρήκε μπροστά του την Ουντινέζε, από την οποία αποκλείστηκε μετά από λευκή ισοπαλία στην Ιταλία και ήττα με 3-0 στην ρεβάνς της Τούμπας.

#Το 2013-14 ήταν η Μπενφίκα που βρέθηκε στο δρόμο του και το στοπ των Πορτογάλων ήρθε με ήττα 1-0 στην Τούμπα στο πρώτο ματς και 3-0 εκτός.

#Το 2013-14 ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πάλι αντίπαλος της Σάλκε, αλλά αυτή τη φορά για τα προκριματικά του Champions League και απέσπασε 1-1 στην Γερμανία, ενώ ηττήθηκε με 3-2 στην Τούμπα και συνέχισε στους ομίλους του Europa.

Getting ready for tomorrow #PAOK #UEL @s04

A post shared by PAOK FC (@paok_fc) on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ