ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και ο Εντιαγέ που "πολιορκείται"

Villarreal's Alfred N'Diaye duels for the ball with Zurich's Roberto Rodriguez during an Europa League, Group L soccer match between Villarreal and Zurich, at the Madrigal stadium in Villarreal, Spain, Thursday, Sept. 15, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz)
Εντιαγέ, (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο ΠΑΟΚ ρώτησε και έμαθε τις απαιτήσεις της Βιγιαρεάλ και του Άλφρεντ Εντιαγέ, δεν είναι όμως ο μόνος που ασχολείται με την περίπτωσή του. Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο Sport24.gr

Ο Άλφρεντ Εντιαγέ θεωρείται τόσο από τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, όσο και από τον Λούμπος Μίχελ, ιδανική περίπτωση για τη θέση του αμυντικού μέσου. Γι' αυτό και γίνεται έρευνα για το κατά πόσο είναι εφικτό να αποκτηθεί και να αποτελέσει την ποιοτική μονάδα που ψάχνει ο Δικέφαλος για τη μεσαία γραμμή του.

Μέσω του ατζέντη του παίκτη, στα γραφεία της Τούμπας γνωρίζουν πλέον τις απαιτήσεις της Βιγιαρεάλ, καθώς και το κασέ του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Η ισπανική ομάδα ζητά ένα ποσό πάνω από 2 εκατ. ευρώ για την πώληση των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ ο 27χρονος Σενεγαλέζος ψάχνει ένα συμβόλαιο περίπου 800.000 ευρώ ετησίως.

Η δυσκολία στην περίπτωσή του έγκειται στο γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί ακόμη ενδιαφερόμενοι και, μάλιστα, από πολύ καλά πρωταθλήματα και αυτό είναι κάτι που δελεάζει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για την περίπτωσή του, φαίνεται, όμως, ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο για ένα δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ

Εξάλλου, σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση στόπερ, ένα από τα ονόματα που περνά από σκανάρισμα ο Λούμπος Μίχελ έχει εστιάσει σε τρεις περιπτώσεις και δουλεύει πάνω σ' αυτές. Το όνομα του Νόρβερτ Γκιόμπερ που είδε το φως της δημοσιότητας είναι ένα από αυτά που έχουν εξεταστεί από τους σκάουτ της ομάδας, δεν είναι όμως ψηλά στις επιλογές του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου.

Ο 26χρονος, επίσης Σλοβάκος, αμυντικός άρχισε την καριέρα από την Μπίστριτσα, στη συνέχεια πήγε στην Κατάνια από την οποία τον απέκτησε η Ρόμα. Πέρυσι έπαιξε δανεικός σε Πεσκάρα (έφυγε λόγω σοβαρής κόντρας με τον προπονητή Μάσιμο Όντο) και Τέρεκ Γκρόζνι.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το πρωί του Σαββάτου (22/7), στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας έγινε η προπόνηση του ΠΑΟΚ. Σ' αυτή δεν συμμετείχε ο Μαρίν Λέοβατς, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Οι παίκτες του Δικεφάλου γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τους Κύπριους έκαναν αποφόρτιση κι αποθεραπεία, ενώ όσοι πέρασαν ως αλλαγή είτε δεν χρησιμοποιήθηκαν προπονήθηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα έντονο κι αφορούσε τη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις τριών εναντίον τριών και έξι εναντίον έξι σε μικρό χώρο. Την Κυριακή (23.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

(AP Photo/Alberto Saiz)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ