ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ανανέωση και δανεισμό του Κάτσε

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ανανέωση και δανεισμό του Κάτσε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Έργκους Κάτσε και τον δανεισμό του Αλβανού μέσου στη Βικτόρια Πλζεν, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr. Προπονήθηκαν Αθανασιάδης, Περέιρα και Μπρκιτς.

Ο Έργκους Κάτσε ταξίδεψε στην Τσεχία το πρωί και ολοκληρώνει τις διαδικασίες για τον δανεισμό του στην Βικτόρια Πλζεν, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr. Γι' αυτό και πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την επέκταση συμβολαίου και τον δανεισμό του 23χρονου μέσου. Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

"Την υπογραφή του σε καινούριο συμβόλαιο που τον "δένει" με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 έβαλε ο Εργκούς Κάτσε που την τρέχουσα σεζόν δεν θα βρίσκεται στην Τούμπα.

Ο Αλβανός διεθνής μέσος παράλληλα με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, συμφώνησε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Βικτόρια Πλσεν.

Η συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Τσεχίας θα είναι μονοετούς διάρκειας και αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Τετάρτη (24.08).

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Τσεχία όπου το βράδυ της Τρίτης (23.08) η Βικτόρια αντιμετωπίζει την Λουντογκόρετς για τα Play Offs του Champions League.

O Κάτσε ξεκίνησε από τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση το 2011 σε ηλικία 18 ετών κι έκτοτε έχει συμπληρώσει 144 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ".

Το πρόγραμμα συνεντεύξεων-προπονήσεων για ΠΑΟΚ, Ντίναμο Τιφλίδας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε επίσης για το αυριανό πρόγραμμα συνεντεύξεων και προπονήσεων ενόψει του ΠΑΟΚ-Ντίναμο:

"Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς καθώς κι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις 16:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι ανοικτή για 15 λεπτά στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η Ντίναμο Τιφλίδας θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 20:00 (15 λεπτά ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου) και νωρίτερα, στις 19:30 θα μιλήσει ο Γιουράι Γιάραμπεκ. Στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί το επίσημο δείπνο ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο συλλόγων".

"Μέσα" Κλάους, Περέιρα και Μπρκιτς

Οι τρεις παίκτες του "Δικεφάλου", απόντες από τις προηγούμενες προπονήσεις, Στέφανος Αθανασιάδης, Φακούντο Περέιρα και Ζέλικο Μπρκιτς ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και συμμετείχαν στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Ντίναμο για τα πλέι οφ του Europa League χωρίς προβλήματα, αφού Αθανασιάδης, Περέιρα, Μπρκιτς που ήταν απόντες χθες, συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ για την σημερινή προπόνηση:

"Δύο μέρες πριν το ματς, η προπόνηση ανήκει παραδοσιακά στην τακτική. Στην στοχευμένη προετοιμασία για το παιχνίδι.

Έτσι, και την Τρίτη (23.08) ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του είχαν ραντεβού στην Τούμπα προκειμένου να δουλέψουν για την αναμέτρηση με την Ντιναμό Τιφλίδας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επικεντρώθηκε στο τακτικό κομμάτι επισημαίνοντας τα λάθη που έγιναν στην Γεωργία και τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του στο γήπεδο, έτσι ώστε να μην επιτρέπουν στον οποιοδήποτε αντίπαλο να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ.

Το ευχάριστο για τον Ίβιτς είναι πως έχει και πάλι όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Τόσο ο Στέφανος Αθανασιάδης, όσο και οι Φακούντο Περέιρα, Ζέλικο Μπρκιτς γυμνάστηκαν κανονικά και υπολογίζονται για το δεύτερο ματς των Play Offs του Europa League.

Την Τετάρτη (24.08) η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι 15 λεπτά ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ