ΠΑΟΚ

"Ο Ολσεν μπορεί να μείνει στην Δανία"

FCK Dubai traening 07022016 herThomas Kaminski th og Robin Olsen tv
FCK Dubai traening 07022016 herThomas Kaminski th og Robin Olsen tv FCK DUBAI TRAENING 07022016 HERTHOMAS KAMINSKI TH OG ROBIN OLSEN TV

Σε ξένη ιστοσελίδα αναφέρονται στο θέμα της παραμονής του Ρόμπιν Ολσεν στην Κοπεγχάγη, με τον ατζέντη του πάντως να μην θέλει να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι.

Η Κοπεγχάγη κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας και στην συγκεκριμένη χώρα ασχολούνται με τον Ρόμπιν Ολσεν που ανήκει στον ΠΑΟΚ αλλά έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού.

"Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολσεν μπορεί να παραμείνει στην Δανία", γράφει η ιστοσελίδα aftonbladet.se ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του ατζέντη του, Χασάν Σεντικάγια δίχως να θέλει να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι.

"Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Ο Ολσεν πήγε καλά στην Κοπεγχάγη, έγινε πρωταθλητής και υπάρχει μια θετική σχέση με τον σύλλογο. Αλλά που θα πάει, δεν μπορώ να το πω από τώρα", είπε αρχικά και σχετικά με το αν γίνουν συζητήσεις πριν η μετά το Euro 2016, πρόσθεσε: " Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τις διαπραγματεύσεις. Υπάρχει χρόνος και είναι καλό γι' αυτόν που τράβηξε την προσοχή. Θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ