ΠΑΟΚ

Ο μεγάλος απών Ρόμπερτ Μακ

Ο μεγάλος απών Ρόμπερτ Μακ
Μακ INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ μπορεί όποτε παίζει να κάνει την διαφορά για τον ΠΑΟΚ, αλλά η απουσία του από τα μεγάλα παιχνίδια του "Δικεφάλου" σε Ελλάδα κι Ευρώπη είναι αισθητή.

Είναι από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση ο πιο απαραίτητος, προκειμένου ο "Δικέφαλος" να κάνει την πορεία που κάνει από την αρχή της σεζόν.

Ο Ρόμπερτ Μακ όποτε αγωνίζεται, ειδικά στο πρωτάθλημα, βγάζει μάτια με την απόδοσή του και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της Superleague.

Ο Σλοβάκος, όμως, έχει απουσιάσει από τα μέχρι τώρα μεγάλα και υψίστης σημασίας παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ εντός κι εκτός συνόρων.

Στα δύσκολα έμεινε εκτός

Ο Μακ απουσίασε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν έγινε... αντιληπτό, αφού η εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά και η απόδοση των υπολοίπων παικτών κάλυψαν την απουσία του.Απών ήταν από το πολύ κρίσιμο, για εκείνη τη χρονική περίοδο, παιχνίδι με την Φιορεντίνα στην Ιταλία.

Επίσης δεν τον είδαμε ούτε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ φάνηκε αρκετά "μπερδεμένος" προσπαθώντας να προσαρμοστεί στην απουσία του. Σ' εκείνο το παιχνίδι, ο "Δικέφαλος" χρειαζόταν τον Σλοβάκο, ο οποίος θα μπορούσε με την ταχύτητά του να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των "πρασίνων", η οποία πέρασε ένα σχετικά εύκολο βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σλοβάκος είναι μετρ στις αντεπιθέσεις, και σε εκείνο το ματς ήταν δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα "χτυπήσει" στην κόντρα. Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γινόταν αν ο Μακ έπαιζε; Τέλος, δεν έπαιξε στον "τελικό" με την Γκινγκάμπ στην Τούμπα. Όχι, ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείστηκε εξαιτίας της απουσίας του.

Τα στοιχεία του παιχνιδιού του, όμως, ήταν κάτι παραπάνω από φανερό ότι έλειψαν από την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ