ΠΑΟΚ

Ο Μάτος γυρίζει πλάτη σε ξένες ομάδες λόγω ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λέο Μάτος έχει "τραβήξει" το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, όμως στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για το "δέσιμό" του με τον ΠΑΟΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν τον Λέο Μάτος ως τον καλύτερο δεξιό οπισθοφύλακα του ελληνικού πρωταθλήματος και την καλύτερη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ.

Όχι άδικα, καθώς ο 31χρονος Βραζιλιάνος έχει δείξει σε πολλά παιχνίδια την ποιότητά του, κάτι που αποδεικνύουν και τα στατιστικά του στον Δικέφαλο.

Είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής με 3622 λεπτά, δεύτερος σκόρερ του ΠΑΟΚ (μαζί με Μυστακίδη, Πέλκα, Σάχοβ) με έξι τέρματα, ενώ μετρά ακόμη τρεις ασίστ και τρία δοκάρια. Κουβαλώντας και μία πολύ σημαντική καριέρα, με συμμετοχή σε τελικόEuropaLeague, είναι λογικό να απασχολεί ακόμη ομάδες εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του Sport24.gr, ορισμένες από αυτές έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για συνεργασία προς την πλευρά του Λέο Μάτος, χωρίς όμως την ανάλογη ανταπόκριση.

Ο Βραζιλιάνος φροντίζει να στέλνει το μήνυμα ότι είναι πολύ ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ και αφοσιωμένος μόνος στις υποχρεώσεις του με την "ασπρόμαυρη" φανέλα.

Φυσικά, ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να τον έχει δεμένο με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο, όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, το πραγματικό δέσιμο ενός παίκτη με μία ομάδα είναι η θέλησή του να αγωνίζεται σ’ αυτή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ