ΠΑΟΚ

"Ο Ματέους συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ"

"Ο Ματέους συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ"

Δημοσίευμα από την Ουκρανία κάνει λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ματέους Λέιτε Νασιμέντο. Τι λένε στον ΠΑΟΚ για το θέμα (VIDEO).

Εδώ και καιρό οι Ουκρανοί είχαν αναφέρει το όνομα του Ματέους Λέιτε Νασιμέντο για τον ΠΑΟΚ. Πλέον προχωρούν... πολλά βήματα παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα καθώς η ιστοσελίδα sportarena.com δίνει τελειωμένο το ζήτημα.

"Ο Ματέους συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ", γράφει χαρακτηριστικά για τον 33χρονο Βραζιλιάνο. Ο τελευταίος αγωνίστηκε στην Ντνίπρο από το 2011 ως το 2016. Την σεζόν 2015-16 στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας πέτυχε επτά γκολ σε 23 ματς ενώ αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

"Επαφές ναι, συμφωνία όχι ακόμη..."

Τι λένε στον ΠΑΟΚ για το θέμα του Ματέους, για το οποίο έγραψαν οι Ουκρανοί; Από την πλευρά του "Δικεφάλου" επιβεβαιώνονται οι επαφές με τον Ματέους, για τις οποίες είχε γράψει και το Sport24.gr, ωστόσο οι "ασπρόμαυροι" τονίζουν ότι δεν υπάρχει συμφωνία.

Αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον της Τούμπας είναι ότι μετά την απόκτηση του Τζάλμα Κάμπος για να αποκτηθεί άλλος εξτρέμ, πρέπει να υπάρξει πώληση του Μακ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ