ΠΑΟΚ

Ο Αθανασιάδης ξανά στα πιτς

Ο Αθανασιάδης ξανά στα πιτς
Αθανασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με προβλήματα, ευτυχώς όπως όλα δείχνουν όχι σοβαρά, συνέχισε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Ντίναμο Τιφλίδας στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη.

Στην προπόνηση που έγινε στη Νέα Μεσημβρία δεν συμμετείχαν:

-Ο Στέφανος Αθανασιάδης (για δεύτερη μέρα) καθώς δεν τον εγκατέλειψαν οι ενοχλήσεις στη μέση.Έμεινε για θεραπεία στο γυμναστήριο.

-Ο Φακούντο Περέιρα που ακολούθησε θεραπεία λόγω χτυπήματος χαμηλά στην πλάτη

-Ο Ζέλικο Μπρκιτς εξαιτίας στομαχικών διαταραχών.

Όσοι συμμετείχαν - μαζί τους και ο Παναγιώτης Γλύκος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που είχε δεχθεί στο δεξί αστράγαλο-έκαναν ασκήσεις ταχυδύναμης σε υψηλή ένταση και σε τρεις σταθμούς και στο τέλος έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο έκαναν ασκήσεις ταχυδύναμης σε υψηλή ένταση και σε τρεις σταθμούς και στο τέλος έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο.

Θυμίζουμε ότι Ο Αλέξανδρος Τζιόλης κατόπιν απόφασης της ομάδας προπονήθηκε με το γκρουπ των παικτών που έχουν κοπεί από το ρόστερ, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε κι ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Τσεχία προκειμένου να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στη Βικτόρια Πλζεν. Tην Τρίτη (23.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ