ΠΑΟΚ

Ντύθηκε ΠΑΟΚ στο EURO

Ντύθηκε ΠΑΟΚ στο EURO
Σαββίδης

Δείτε φωτογραφίες που προμήνυαν την θετική κατάληξη των επαφών του Ιβάν Σαββίδη με τον "Δικέφαλο" και διαβάστε για το ""μνημόνιο συνεργασίας".

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται σε λίγες ημέρες από τώρα να αναλάβει την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται αποδεικνύει το δεσιμό του με τον "Δικέφαλο".

Μάλιστα, αρκετά νωρίτερα πριν τρέξουν σημαντικές εξελίξεις που αφορούσαν την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ, και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουνίου, έκανε την εμφάνισή του με διακριτικά των "ασπρόμαυρων" στο γήπεδο όπου διεξήχθη ο αγώνας της πρεμιέρας του EURO, μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που φιλοξενούνται στην προσωπική ιστοσελίδα του Ιβάν Σαββίδη, ο ομογενής επιχειρηματίας φανέρωσε τα ΠΑΟΚτσήδικά συναισθήματά του.

Ντύθηκε ΠΑΟΚ στο EURO
Σαββίδης 1
Ντύθηκε ΠΑΟΚ στο EURO
Σαββίδης 2
Ντύθηκε ΠΑΟΚ στο EURO
Σαββίδης 3

Το "μνημόνιο συνεργασίας" με ΑΣ

Μετά το "ok" της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει ανοίξει ο δρόμος για την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ως πρώτο βήμα οι εκπρόσωποι του ομογενή επιχειρηματία έχουν συντάξει ένα συμφωνητικό με τους βασικούς όρους συνεργασίας του επιχειρηματία με τον Ερασιτέχνη. Στο "μνημόνιο συνεργασίας" αναφέρονται όλοι οι σχετικοί όροι που ζητά η πλευρά Σαββίδη καθώς και το ποσό που θα εισπράττει ετησίως ο ΑΣ ΠΑΟΚ από τον επιχειρηματία για τη χρήση του γηπέδου της Τούμπας και του σήματος.

Το "μνημόνιο συνεργασίας" είναι πολύ πιθανό να σταλεί ακόμη και σήμερα (7/8) στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ο Θανάσης Κατσαρής με τους συνεργάτες του θα το μελετήσουν και στη συνέχεια θα αποφασίσουν πώς θα ενεργήσουν.
Ο Σαββίδης θέλει να συμφωνήσει και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ στους όρους συνεργασίας και αμέσως μετά θα "τρέξει" το θέμα της επένδυσης στην ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ