ΠΑΟΚ

Ντόσα Τζούνιορ: "Καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ..."

Ντόσα Τζούνιορ: "Καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ..."

Ο Ντόσα Τζούνιορ μίλησε για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Ντομίνγκος Πασιένσια. Διαβάστε αναλυτικά...

Για την προοπτική να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ντόσα Τζούνιορ.

Συγκεκριμένα είπε στον Arena:

"Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα. Προσωπικά ήταν η καλύτερη χρονιά μέχρι τώρα, αλλά όσον αφορά την ομάδα καταφέραμε να πετύχουμε πολλά, που ήταν επίσης σημαντικό. Παίξαμε και στον τελικό του κυπέλλου Κύπρου. Τώρα, αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός και όχι ως δεξί μπακ".

Για τον ΠΑΟΚ: "Έχω συμβόλαιο με την ομάδα στην οποία αγωνίζομαι και το σέβομαι αυτό. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να πω κάτι άλλο, αυτό θα ειπωθεί από την ομάδα μου. Παρακολουθούμε εδώ στη Κύπρο το Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Ελληνικό και όλες τις ομάδες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και ανταγωνιστική".

Για τις φήμες σχετικά με τη Μπενφίκα: "Είναι καλό όταν συνδέουν το όνομα σου στις εφημερίδες με καλές ομάδες. Βέβαια δεν είμαι ελεύθερος κι έχω συμβόλαιο, οπότε σςε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το δω ελεύθερα".

Για τον Πασιένσια: "Γνωρίζω τον Ντομίνγκος Πασιένσια, όχι προσωπικά αλλά ήταν ποδοσφαιριστής νωρίτερα και τώρα είναι προπονητής. Θεωρώ ότι είναι ένας καλός προπονητής, πήγε στο τελικό με τη Μπράνγκα και το δείχνουν τα αποτελέσματα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ