ΠΑΟΚ

Νίνης: "Δεν μας αρκεί η πρόκριση στους 32"

Νίνης: "Δεν μας αρκεί η πρόκριση στους 32"
Νίνης Ντίνας

Ο Σωτήρης Νίνης τόνισε ότι ονειρεύεται μακρύ το δρόμο στο Europa League. Τι είπε για την εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και για το ματς στα Γιάννενα. Τι είπαν Τζαβέλλας και Σαλπιγγίδης.

Ο Σωτήρης Νίνης τόνισε ότι ονειρεύεται μακρύ το δρόμο στο Europa League. Τι είπε για την εικόνα του ΠΑΟΚ, για την επιστροφή του "Δικεφάλου" στις ευρωπαϊκές νίκες, αλλά και για το ματς στα Γιάννενα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίνη:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: " Νομίζω ότι δε βάλαμε γκολ στο πρώτο μέρος δε σημαίνει ότι δεν παίξαμε καλά. Το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος, βέβαια έπεσε η απόδοση μας, αλλά σίγουρα μας επηρέασε και ο συνθετικός τάπητας".

Για τις πολλές ισοπαλίες και τη σημερινή νίκη: " Σημαίνει ότι ήμασταν πιο αποφασιστικοί σήμερα, χωρίς άγχος και πήραμε τη νίκη που μας έδωσε την πρόκριση".

Για το γεγονός ότι στο προηγούμενο ματς ήταν εκτός και σε αυτό με τη Σαχτιόρ ήταν βασικός: " Σέβομαι την απόφαση του προπονητή. Από εκεί και πέρα μου δόθηκε η ευκαιρία σήμερα να αγωνιστώ βασικός και έκανα το καθήκον μου".

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: " Είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε σε εκείνες τις συνθήκες του αγώνα".

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει εκτός από τους "32": " Αυτός είναι ο στόχος μας. Νομίζω δε μας καλύπτει μόνο αυτή η πρόκριση. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε".

Τζαβέλλας: "Από την αρχή πατούσαμε καλά"

Για την νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και το γεγονός πως έπαιξε ξανά στόπερ μίλησε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Συγκεκριμένα είπε: " Είναι σημαντικό πως κερδίσαμε και κοιτάμε το επόμενο ματς".

Για το ότι αγωνίστηκε πάλι ως στόπερ: " Νιώθω και πιο άνετα και πιο βολικά".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε μετά από καιρό στην Ευρώπη: " Πάνω από όλα είναι ψυχολογικό. Και με ισοπαλία θα μπορούσαμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι σημαντικό όμως πως πήραμε την νίκη. Είναι σημαντικό πως δεν δεχτήκαμε γκολ.

Ήμασταν καλά πίσω και δεν μας έκαναν φάσεις. Πατούσαμε από την αρχή καλά στο γήπεδο και μετά ήρθε το γκολ. Θα πρέπει τώρα να γυρίσουμε πίσω για να κάνουμε σωστή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στα Γιάννενα".

Σαλπιγγίδης "Ξεχωριστό για μένα αυτό το ρεκόρ"

O Δημήτρης Σαλπιγγίδης από την πλευρά του είπε: Για το γεγονός πως με την συμμετοχή του στο ματς με την Σαχτιόρ "έπιασε" τον Έντι Σίφο στην πέμπτη θέση της κατάταξης με τους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες παρουσίες στην διοργάνωση: " Είναι κάτι το ξεχωριστό αυτό για μένα και ιδιαίτερο".

Για το ματς με την Σαχτιόρ, τόνισε: " O στόχος επιτεύχθηκε. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε μπροστά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ