ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Σημαντικό ότι πήραμε από σήμερα την πρόκριση"

Γλύκος: "Σημαντικό ότι πήραμε από σήμερα την πρόκριση"
Γλύκος INTIME SPORTS

Περιχαρής με την εξασφάλιση της συμμετοχής στους "32" του Europa League εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γλύκος. Διαβάστε τι είπε για την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα. Τι είπε ο Κίτσιου.

Περιχαρής με την εξασφάλιση της συμμετοχής στους "32" του Europa League εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γλύκος.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ που ταξίδεψε οδικώς στην Αστάνα, αλλά και για την επανένταξη του στην αρχική ενδεκάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γλύκου στη "NOVA":

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ: " Πήραμε μια σημαντική νίκη που μας έδωσε από σήμερα (28/11) την πρόκριση. Παίζαμε για δύο αποτελέσματα. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος επαναπαυτήκαμε, αλλά γενικά σταθήκαμε πολύ καλά".

Για τον κόσμο που ταξίδεψε μέχρι την Αστάνα: " Το ξέραμε πριν έρθουμε καν εδώ. Εννοείται ότι υπήρχε κάποια συζήτηση, γιατί δεν έχει ξαναγίνει. Είναι άξιοι με αυτό που έχουν κάνει και έχουν και αυτοί μερίδιο σε αυτή τη νίκη".

Για την επανένταξη στη βασική ενδεκάδα: " Περιμένω πάντα την ευκαιρία, όπως και να είναι αυτή. Είτε μου τη δίνει ο προπονητής, είτε έρθει από κάτι διαφορετικό. το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κερδίζει και συμμετέχω και εγώ σε αυτές τις επιτυχίες".

Κίτσιου: "Η πρόκριση αφιερωμένη στον Στέφενς"

Στον Χουμπ Στέφενς αφιέρωσε την πρόκριση ο Στέλιος Κίτσιου. Συγκεκριμένα είπε: " Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουμε την πρόκριση, τα καταφέραμε και είναι πολύ σημαντικό που πήραμε την πρόκριση".

Είναι μεγάλες οι διαφορές με το πλαστικό γήπεδο, ωστόσο εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την νίκη και το καταφέραμε".

Για το γκολ του: " Έτυχε να είμαι εγώ στην συγκεκριμένη φάση και ευτύχισα να σκοράρω. Εμένα με νοιάζει να βοηθάω την ομάδα. Αφιερώνουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές την πρόκριση στον προπονητή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ