ΠΑΟΚ

Νέα διοίκηση, χωρίς έκπληξη;

Νέα διοίκηση, χωρίς έκπληξη;
Σαββίδης Τσιστιακόφ INTIME SPORTS

Με πιθανότερο σενάριο την προσθήκη του Τσιστιακόφ ο Σαββίδης ορίζει νέα διοίκηση στον ΠΑΟΚ το μεσημέρι.

Στις 3 το μεσημέρι στα γραφεία της Τούμπας θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση με θέμα την εκλογή νέας διοίκησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με δεδομένο ότι ο Ιβάν Σαββίδης κατέχει πλέον ποσοστό περίπου 80% των μετοχών, η δική του θέληση είναι αυτή που θα ορίσει το νέο σχήμα.

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" κρατά κλειστά χαρτιά, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξουν αλλαγές με μοναδική προσθήκη να είναι αυτή του Γκέρμαν Τσιστιακόφ πιθανόν σε ρόλο διευθύνοντος συμβούλου.

Τα περισσότερα, αν όχι όλα, από τα μέλη της τωρινής διοίκησης έχουν ήδη ενημερωθεί πώς συνεχίζουν και πλέον το βασικό ερώτημα είναι αν θα πάει σε αιρετή διοίκηση η ΠΑΕ μετά από σχεδόν 7 χρόνια, σενάριο που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, αφού και η ρύθμιση των χρεών είναι δρομολογημένη και το Πρωτοδικείο είχε στείλει την τελευταία φορά μήνυμα ότι δύσκολα θα δεχθεί ξανά προσωρινό δ.σ. από τη στιγμή που έχει βρεθεί μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο επιστροφής του Ζαγοράκη, κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει, αν και οι πληροφορίες συγκλίνουν σε επαναδραστηριοποίησή του από το καλοκαίρι. Τέλος, θα πρέπει να αφήσουμε ανοιχτό παράθυρο κάποιας έκπληξης απόν τον απρόβλεπτο Σαββίδη, αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ