ΠΑΟΚ

Νέα σύσκεψη με Τούντορ στον ΠΑΟΚ την Δευτέρα

Νέα σύσκεψη με Τούντορ στον ΠΑΟΚ την Δευτέρα
Τούντορ Άρνεσεν INTIME SPORTS

Ο Σαββίδης έχει δώσει το “οκ” να προχωρήσει η διαδικασία λύσης συνεργασίας με τον Κροάτη τεχνικό και αύριο, παρουσία του τελευταίου, αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις. (VIDEOS)

Όπως σας ενημέρωσε από νωρίς το Sport24.gr, στη διάρκεια της σύσκεψης μέσωSkypeπου είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τα μέλη της επιτροπής αγωνιστικού (Αγγελίδης, Αρνεσεν, Βεζυρτζής, Μίχελ, έλειπε ο Γιώργος Κούδας) άναψε το “πράσινο φως” προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες λύσης της συνεργασίας με τον Κροάτη τεχνικό (και εφόσον ολοκληρωθούν το πιθανότερο είναι να αναλάβει υπηρεσιακός ο προπονητής της Κ20, Βλάνταν Ίβιτς).

Ο 37χρονος τεχνικός που ταξίδεψε στο Σπλιτ, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έδωσε μέχρι την Τρίτη σε αρκετούς παίκτες του (όσοι είναι “φορτωμένοι” από παιχνίδια θα έχουν μία επιπλέον μέρα), κλήθηκε να επιστρέψει άμεσα και θα δώσει το παρών σε ένα σύσκεψη που θα γίνει τη Δευτέρα, όπως είχε προαναγγείλει ο Νίκος, Βεζυρτζής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης πάρθηκε η απόφαση να εντοπιστεί και να αποβληθεί δια βίου από την Τούμπα ο ανεγκέφαλος που πέταξε τον αναπτήρα στον Λαζαρίδη του Ατρόμητου, ενώ αναλύθηκε διεξοδικά και το θέμα των πολλών θλάσεων.

Δείτε εδώ ταvideosαπό τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Βεζυρτζής μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ