ΠΑΟΚ

Μυστακίδης: "Μπορούμε την πρωτιά στον όμιλο"

Μυστακίδης: "Μπορούμε την πρωτιά στον όμιλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Μυστακίδης σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ομίλων του Europa League που φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με Φιορνετίνα, Σλόβαν Λίμπερτς και Καραμπάχ.Ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2020.

Το πρώτο σχόλιο από πλευράς ΠΑΟΚ για την κλήρωση στη φάση των ομίλων του Europa League έγινε από τον Γιάννη Μυστακίδη. Μιλώντας στον OTE TV, ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε:

Για τις αντιπάλους του ΠΑΟΚ στον όμιλο:
"Ήμουν στην κερκίδα στο ματς με τη Φιορεντίνα στην Τούμπα πριν δυο χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει σταθερά βήματα προς τα μπροστά αό τότε. Φέτος μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Μαζί με την Φιορεντίνα. Το πιστεύω ότι μπορούμε να βγούμε πρώτοι. Είναι σημαντική σχολή η ιταλική, η Φιορεντίνα είναι καλή ομάδα, αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Και οι άλλες δύο μπορεί να μην έχουν τόσο μεγάλο όνομα, αλλά είναι αξιόλογες ομάδες. Δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο. Το πιο σημαντικό είναι τα τρία ματς στην έδρα μας, να πάρουμε όλους τους βαθμούς με τον κόσμο στο πλευρό μας. Από εκει πρέπει να αρχίσουμε".

Για την ετοιμότητα των ομάδων:
" Αυτές οι ομάδες έχουν ίσως περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, αφού έχουν αρχίσει τα πρωταθλήματά τους, σε αντίθεση με το δικό μας. Όμως τα παιχνίδια είναι κοντά και εμείς θα ξεπεράσουμε αυτό το χάντικαπ μέσα από τα παιχνίδια. Μπορούμε να περάσουμε και ως πρώτοι".

Για τη θέση του στο γήπεδο:
"Μ' αρέσει να αγωνίζομαι στα πλάγια και πίσω από τον φορ".

Πριν την κλήρωση ο άσος του ΠΑΟΚ είχε μιλήσει:

Για το ματς με την Ντίναμο:
"Ήταν ένα από τα εύκολα βράδια. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Το κάναμε εμείς στο γήπεδο να φαίνεται εύκολο".

Για το πρώτο παιχνίδι και το 3-0:
"Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φαίνεται το σκορ. Σκοράραμε και καταφέραμε να περάσουμε στον δεύτερο γύρο".

Αν είχε τη δυναμικότητα του Άγιαξ:
"Δεν θα έλεγα ότι είναι τέτοιας δυναμικότητας αλλά είναι καλή ομάδα".

Αν θέλει τον Άγιαξ για αντίπαλο:
"Γιατί όχι να πάρουμε μια ρεβάνς".

Για τις μεταγραφές που έχουν γίνει:
"Είναι πολύ ποιοτικοί οι παίκτες που έχουν έρθει και έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο. Υπάρχει και ο προπονητής από πέρσι και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα".

Για τα όσα βγάζει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο:
"Αυτά δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτά βγάζουμε στο γήπεδο. Εμένα μου άρεσε πολύ τα όσα έβλεπα χθες από τον πάγκο".

Πόσο σας βοηθάει που στον πάγκο είναι ένας προπονητής νεαρός, που είναι κοντά στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή;
"Πλέον το ποδόσφαιρο αλλάζει. Βλέπουμε όλο και πιο πολύ νέους προπονητές. Είναι σημαντικό που έπαιζε στον ΠΑΟΚ, ξέρει την ομάδα. Εμένα μου βγάζει μια ωριμότητα, μια σοβαρότητα και αυτό υπάρχει και στους παίκτες και είναι πολύ σημαντικό".

Σε σχέση με πέρυσι που είχε πολλές συμμετοχές αν πιστεύει ότι και φέτος θα μπορέσει να πάρει τόσα ματς;
"Ο ανταγωνισμός μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα. Είναι όλοι καλοί ποδοσφαιριστές, δουλεύουμε σκληρά και όπως μας έχει πει ο προπονητής θα παίζουν οι καλύτεροι".

Και επίσημα μέχρι το 2020 στον ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης

Πριν λίγη ώρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μυστακίδη η οποία ε ίχε συμφωνηθεί πριν αρκετές μέρες όπως είχε αναφέρει το Sport24.gr. Σ' αυτή αναφέρει: "Ο ποδοσφαιριστής επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο μέχρι το 2020. Ο νεαρός άσος ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2014. Έπειτα από μία περίοδο δοκιμής στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έπεισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που τον υπέγραψαν και τον παραχώρησαν δανεικό στον Πιερικό προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Στη Β’ Εθνική, ο Μυστακίδης πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν και το περασμένο καλοκαίρι πήρε… προαγωγή. Ο Ίγκορ Τούντορ του έδωσε την ευκαιρία κι εκείνος την άρπαξε από τα…μαλλιά. 30 συμμετοχές, έξι γκολ, και επτά ασίστ σε 1.458 λεπτά. Ο νεαρός έγινε σημαντικό μέλος της περσινής ομάδας, κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων και πλέον επιζητά την καθιέρωση στο βασικό σχήμα μέσα από τη συνεχή βελτίωση. Ο Βλάνταν Ίβιτς, άλλωστε, τον υπολογίζει σημαντικά για τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ