ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Πάμε να τους κερδίσουμε"

Μπόλονι: "Πάμε να τους κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Λιτή, αλλά με ξεκάθαρο μήνυμα προς τους παίκτες η τελευταία ομιλία του Λάσλο Μπόλονι πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά.

Λίγες κουβέντες, αλλά πολύ καθαρές για τον τρόπο που σκέφτεται είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Λάσλο Μπόλονι , λίγο πριν την έναρξη της προπόνηση του Σαββάτου (12/5) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να ενισχύσει την αυτοποεποίθηση των ποδοσφαιριστών του που έχει ανέβει κατακόρυφα μετά τις πρώτες αγωνιστικές των πλει οφ και ιδιαίτερα μετά την εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού (καθώς συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση).

Συγκεκριμένα τους τόνισε: "Έχουμε πάλι μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν... Πάμε να τους κερδίσουμε".

Ο 59χρονος κόουτς ζητά από τους ποδοσφαριστές του τα στοιχεία που έφεραν το 1-0 της περασμένης Πέμπτης. Σφιχτή και αποτελεσματική άμυνα και επίθεση γεμάτη ουσία.

Τα πλάνα του δεν θα διαφέρουν σε σχέση με εκείνα του αγώνα της Τούμπας και αυτό που ο τεχνικός του "Δικεφάλου" θέλει να δει είναι να υπάρχει η ίδια μαχητική διάθεση και καλή ατομική απόδοση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ