ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Δύσκολη αποστολή"

Μπόλονι: "Δύσκολη αποστολή"

Διαβάστε τις δηλώσεις των Λάσλο Μπόλονι, Στέφανου Αθανασιάδη και Αραούχο Έτο για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (13/5, 19:15).

Ο Λάσλο Μπόλονι έκανε δηλώσεις στη NOVA για την αυριανή μάχη με τον Παναθηναϊκό:

"Ολοι είμαστε λίγο κουρασμένοι, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε γι' αποφόρτιση είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στους δυο αγώνες και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι δύσκολο να είμαστε αύριο στο απόλυτο της φυσικής μας κατάστασης" τόνισε αρχικά, προσθέτοντας στη συνέχεια:

"Ενας αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πάντα πολύ δύσκολος, πολύ ιδιαίτερος. Παρότι έχει υποπέσει σε λίγα λάθη στα τελευταία παιχνίδια παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος, μια δυνατή ομάδα με πολλές και μεγάλες προσωπικότητες, με πολλούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Κατά συνέπεια, γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε τι θα κρατούσε από το ματς της Τούμπας, απάντησε: "Το σκορ".

Ο Στέφανος Αθανασιάδης εξήγησε τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

"Κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση στα πλέι οφ αλλά το σημαντικότερο είναι να υπάρχει συνέχεια. Ερχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να πετύχουμε το στόχο μας".

Ανέφερε ακόμη τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να επαναλάβει το διπλό της κανονικής περιόδου στο ΟΑΚΑ:

"Αυτό που πρέπει να έχουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιαζόμαστε δυνατοί σε κάθε παιχνίδι. Μέσα στον Ατρόμητο είχαμε την υπεροχή, κερδίζαμε αλλά μια άτυχη στιγμή μας έφερε το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και παρά την κούραση να παρουσιαστούμε δυνατοί για να πετύχουμε το στόχο μας".

Τέλος, για το αν υπάρχουν διαφορές στον αυριανό αγώνα με τους υπόλοιπους στα πλέι οφ σημείωσε: "Δεν πιστεύω να είναι πάρα πολύ διαφορετικό. Σε τρεις μέρες αγωνίζονται πάλι δυο ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν και την Πέμπτη, δεν πιστεύω να έχει μεγάλη διαφορά. Απλά .... εξαρτάται από εμάς, να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως και στον αγώνα της Τούμπας".

Δηλώσεις έκανε και ο Αραούχο Έτο. "Νικήσαμε την Πέμπτη αλλά μας περιμένει ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα παίξει πιο δυνατά για να μας κερδίσει. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί, πιο συγκεντρωμένοι κι όταν μας δίνεται η ευκαιρία να πετύχουμε γκολ να την εκμεταλλευόμαστε" σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:

"Πιστεύω πως στη μοναδική μας ήττα φέτος από τον Παναθηναϊκό δεν ήμασταν καλά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Σίγουρα στο ΟΑΚΑ νικήσαμε έχοντας και λίγο παραπάνω τύχη αλλά ο αυριανός αγώνας είναι διαφορετικός απ' όλους τους προηγούμενους με συγκεκριμένο πλέον στόχο για τις δυο ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί ώστε να νικήσουμε αύριο, κάτι που δε θα είναι εύκολο".Αναφερόμενος στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος τόνισε: "

Δεν είμαι ακόμη καλά, έλειπα τρεις μήνες λόγω του τραυματισμού μου αλλά και αύριο θα δώσω τα πάντα, θα προσπαθήσω πάρα πολύ, το 100% του εαυτού μου για να νικήσουμε. Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή μετά από τέτοια απουσία να επανέρχεται πλήρως"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ