ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Μην την πάθουμε όπως ο Παναθηναϊκός!"

Μπόλονι: "Μην την πάθουμε όπως ο Παναθηναϊκός!"
Μπόλονι

Πώς οι "πράσινοι" αποτέλεσαν παράδειγμα προς αποφυγή στα λεγόμενα του Λάσλο Μπόλονι προς τους παίκτες του, στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης (20/1) εν όψει της συνάντησης με τους "κυανέρυθρους"

Ο Λάσλο Μπόλονι ήταν σαφής στην ομιλία του προς τους "ασπρόμαυρους", στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης της ομάδας (20/1) εν όψει της σαββατιάτικης (21/1) αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για τη 18η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έφερε το παράδειγμα της ήττας του Παναθηναϊκού, από την ομάδα της Νέας Σμύρνης επισημαίνοντας την προσοχή που θα πρέπει να επιδείξουν οι παίκτες του.

" Τη νίκη που πήραμε απέναντι στην ΑΕΚ πιστεύω ότι την έχετε ξεχάσει ήδη. Αν δεν το κάνατε, οφείλετε να το κάνετε άμεσα.

Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να πάμε απολύτως συγκεντρωμένοι και σοβαροί, ώστε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά και να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία στην προηγούμενή μας επιτυχία", τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για να επισημάνει στη συνέχεια το πάθημα του Παναθηναϊκού στον αγώνα Κυπέλλου με τους "κυανέρυθρους" και να το φέρει στους "ασπρόμαυρους" ως παράδειγμα προς αποφυγή: " Ο Πανιώνιος δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Το έδειξε αυτό και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όπου κατάφερε και έφτασε στην πρόκριση. Θέλει προσοχή, λοιπόν, καθώς επιπλέον είμαστε αρκετά φορτωμένοι από τα συνεχή παιχνίδια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ