ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Ήταν μάχη τακτικής"

Μπόλονι: "Ήταν μάχη τακτικής"
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε το παράπονό του

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Λάσλο Μπόλονι αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε το παράπονό του στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας.

Αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: " Το παιχνίδι είχε καλή ποιότητα και θέαμα. Ήταν μάχη τεχνικής. Πρέπει να πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα, ένας μεγάλος σύλλογος. Κάναμε γρήγορους συνδυασμούς, γρήγορες και ωρείες ενέργεις στις πλευρές και φτιάξαμε ευκαιρίες για γκολ".

Πρόσθεσε πως: " Στόχος μας ήταν να τους μπλοκάρουμε στον χώρο του κέντρου. Να μην δούμε παίκτες από την δεύτερή τους γραμμή να βγαίνουν μπροστά. Νομίζω σε γενικές γραμμές το καταφέραμε, αλλά όταν η αντίπαλη ομάδα έχει Κατσουράνη θα σε δημιουργήσει προβλήματα και όντως κάποιες φορές έγινε επικίνδυνος. Ξέραμε ότι έχουν κάποιους ποδοσφαιριστές με ποιότητα και για αυτούς εμείς είχαμε τον δικό μας συνδυασμό. Κάνοντας αυτά δεν βγάλαμε, παράλληλα, από το μυαλό το πιο σημαντικό, να φτιάξουμε ευκαιρίες".

Τόνισε ότι: " Νομίζω ότι υπήρχαν παίκτες μου που έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Έχω την εντύπωση ότι στον τομέα της φυσικής κατάστασης ήμασταν αρκετά καλύτεροι από τον αντίπαλο. Από την αρχή θέσαμε στόχο να μην χάσουμε στην έδρα μας και γιατί όχι να κερδίσουμε όλα τα ματς και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Δεν θα ήθελα να πω ονόματα παικτών, σκέφτομαι την ομάδα συνολικά. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ είπα ότι οι αλλαγές πήγαν πολύ καλά.

Και σήμερα οι αλλαγές έκαναν καλή δουλειά, αλλά θα ήθελα να βλέπουμε την δουλειά συνολικά και οι ποδοσφαιριστές να είναι προσγειωμένοι σε αυτή την ιδέα. Για τους Έλληνες διεθνείς θα ήθελα να πω πως πηγαίνουν πολύ καλά, έχουν διάθεση και πολύ καλή φυσική κατάσταση και ελπίζω να τους ο προπονητής να τους επιλέξει, θα είναι καλό και για αυτούς και για την ομάδα".

Εξέφρασε το παράπονό του: " Θα ήθελα να πω κάτι άλλη μία φορά. Είμαι επαγγελματίας προπονητής εδώ και χρόνια, έχω ένα σύλλογο για τον οποίο εργάζομαι και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο με τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα. Έχουμε φανταστικό κοινό. Κάνω τα πάντα για να δώσουμε ευχαρίστηση στους φιλάθλους.

Για αυτό και στεναχωριέμαι όταν γράφονται από κάποιους ότι δεν ενδιαφέρομαι για τα πλέι οφ. Δεν είναι το μόνο σημαντικό αλλά δεν είπα ότι δεν θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Αυτά άκουσα γιατί ακόμη όπως ξέρετε δεν μπορώ να διαβάσω ελληνικά. Είναι ανόητο αν έχει γραφτεί αυτό".

Για την συνέχεια: " Μετά το τελευταίο παιχνίδι θα μπορέσουμε να κάνουμε τον λογαριασμό για το τι έχω κάνει. Είμαστε. πρώτοι αλλά έχουμε δύο ματς στην Αθήνα με ενδιάμεσα ταξίδια, πράγμα πολύ δύσκολο. Κατά την γνώμη μου ο Παναθηναϊκός είναι η πιο δυνατή ομάδα σε αυτή την διαδικασία αλλά επίσης νομίζω ότι είναι ένα λιοντάρι που κοιμάται και αν ξυπνήσει θα είναι αλλιώς".

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: " Πριν τα πλέι οφ, είπα στους παίκτες μου ότι το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό. Πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τους ζήτησα συγνώμη και τους είπα ότι αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Το ίδιο τους είπα και σήμερα. Μάλλον θα το λέω μέχρι το τελευταίο παιχνίδι".

Επεσήμανε ότι: " Δεν μπορώ να αγνοήσω ματς όπως με την Τότεναμ, την Ρούμπιν Καζάν και την ΑΕΚ, αλλά σήμερα οι παίκτες μου έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στην τακτική, έκαναν καλή προσπάθεια οι παίκτες μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ