ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Εμείς να 'μαστε καλά"

Μπόλονι: "Εμείς να 'μαστε καλά"
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι άνοιξε το φάκελο των πλέι οφ με ομιλία πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, ενώ πρόβαλε και βίντεο από αγώνες της ΑΕΚ

Η προετοιμασία για τον εναρκτήριο αγώνα των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με τον Λάσλο Μπόλονι, πριν την προπόνηση, να κάνει μία σύντομη ομιλία στους παίκτες του και να τους προβάλει στιγμιότυπα από φετινούς αγώνες της Ένωσης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλησε ούτε να δημιουργήσει πίεση, ούτε να αγχώσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά να τους περάσει το μήνυμα ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ο πρώτος από μία σειρά παιχνιδιών που θα κρίνουν την έκβαση της πορείας τους στο πρωτάθλημα.

"Αύριο δίνουμε το πρώτο μας παιχνίδι στα πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο φυσικά είναι πολύ σημαντικό για να μπούμε καλά σ' αυτή τη σειρά των αγώνων. Αυτό που μετράει είναι να 'μαστε εμείς καλά αυτή την περίοδο" τόνισε χαρακτηριστικά ο 59χρονος τεχνικός, ο οποίος έδωσε και εικόνα του αντιπάλου στους παίκτες του.

Προβλήθηκαν στιγμιότυπα από φετινούς αγώνες της ΑΕΚ και αναλύθηκαν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των "κιτρινόμαυρων", τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ