ΠΑΟΚ

Μπήκε ο Μαλεζάς, με ταχείς ρυθμούς η αποθεραπεία Πρίγιοβιτς, Κάμπος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, ύστερα απ' το τριήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Βλάνταν Ίβιτς, με τον Στέλιο Μαλεζά να μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα. Με ταχείς ρυθμούς η αποθεραπεία Πρίγιοβιτς, Κάμπος.

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις, μετά το τριήμερο ρεπό, έγινε με πρόγραμμα χαμηλής έντασης και είχε περισσότερο χαρακτήρα προσαρμογής και προετοιμασίας για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Οι ασκήσεις αφορούσαν τη βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης των ποδοσφαιριστών. Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά.

Ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και πλέον έχει ξεπεράσει την κάκωση ποδοκνημικής που έπαθε στο ματς με την ΑΕΚ. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που επίσης "δούλευε" όσο οι υπόλοιποι ξεκουράζονταν ξεκίνησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Ο μοναδικός που δεν ξεκουράστηκε καθόλου τις προηγούμενες τρεις μέρες είναι ο Τζάλμα Κάμπος . Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ προπονούνταν καθημερινά ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ξεπεράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη θλάση για να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς. Την Παρασκευή (24.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TOUMBA MAGAZINE - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Το Toumba Magazine αποτελεί ένα από τα λίγα περιοδικά στην Ελλάδα το οποίο τυπώνεται σε ειδικό, οικολογικό χαρτί, το οποίο έχει την χαρακτηριστική πιστοποίηση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού FSC.

To Forest Stewardship Council είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό την προώθηση μιας περιβαλλοντικά κατάλληλης, κοινωνικά επωφελούς και οικονομικά βιώσιμης διαχείρισης των δασών του πλανήτη μας. Η πιστοποίηση FSC παρέχει τη σύνδεση μεταξύ υπεύθυνης διαχείρισης των δασών και της κατανάλωσης των προϊόντων που προέρχονται από αυτά (ξυλεία, χαρτί) επιτρέποντας στους καταναλωτές να αναγνωρίζουν υπεύθυνα προϊόντα δασοκομίας σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, το Toumba Magazine τυπώνεται από την εταιρεία ThessPrint, μία από τις πέντε επιχειρήσεις στο χώρο του χαρτιού που φέρουν την πιστοποίηση FSC, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά οικολογικό χαρτί. To Toumba Magazine κυκλοφορεί στα PAOK FC Official Stores, ηλεκτρονικά στο store.paokfc.gr με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, ώστε να το λαμβάνετε στο σπίτι σας δίχως κόστος και σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου στη Βόρεια Ελλάδα. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το Toumba Magazine σας επιστρέφει με το παραπάνω τα χρήματα που θα δαπανήσετε για να το αποκτήσετε χαρίζοντάς σας δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για την αγορά της συλλεκτικής Limited Black εμφάνισης του ΠΑΟΚ. Κόψτε το ειδικό κουπόνι, δείξτε το στο ταμείο των PAOK FC Official Stores και κερδίστε 5 ευρώ στην αγορά της νέας φανέλας της ομάδας.

Συνεχίστε τη δική σας συλλογή με αυτόγραφα από του παίκτες του ΠΑΟΚ. Το Toumba Magazine σας προσφέρει εντελώς δωρεάν τα αυτόγραφα των Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , Πέδρο Ενρίκε , Αμρ Ουάρντα , Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , Παναγιώτη Γλύκου .

Τα πρότυπα FSC διασφαλίζουν ότι η διαχείριση δασών είναι:

Περιβαλλοντικά κατάλληλη. Η συγκομιδή ξύλινων και μη προϊόντων διατηρεί τη βιοποικιλότητα, την παραγωγικότητα και τις οικολογικές διεργασίες.

Κοινωνικά ευεργετική. Τόσο οι άνθρωποι της τοπικής κοινότητας όσο και η κοινωνία η ίδια στο σύνολο τους απολαμβάνουν τα μακροπρόθεσμα οφέλη. Παρέχει επίσης ισχυρά κίνητρα στους ανθρώπους για τη διατήρηση των δασικών πόρων και επιμονή σε μακροπρόθεσμα σχέδια διαχείρισης.

Οικονομικά βιώσιμη. Οι δασικές λειτουργίες είναι δομημένες και διαχειρίζονται έτσι ώστε να είναι αρκετά επικερδείς, χωρίς να παράγουν οικονομικά κέρδη σε βάρος των δασικών πόρων, του οικοσυστήματος ή των κοινοτήτων που επηρεάζονται. Η ένταση ανάμεσα στην ανάγκη παραγωγής επαρκών οικονομικών εσόδων και στις αρχές των υπεύθυνων δασικών λειτουργιών μπορεί να μειωθεί μέσω προσπαθειών εμπορίας δασικών προϊόντων με γνώμονα τη βέλτιστη τους αξία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ