ΠΑΟΚ

Μπήκε δυνατά για Μιχάι ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε "παιδομάζωμα" και οι συνεργάτες του έκαναν ήδη την πρώτη κρούση στον Παναιτωλικό για τον Ενέα Μιχάι. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Ενέα Μιχάι παρακολουθείται στενά από την αρχή της περιόδου από τον ΠΑΟΚ. Οι σκάουτς του "Δικεφάλου" τον έχουν αξιολογήσει ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα του ελληνικού πρωταθλήματος και μετά την απώλεια του Κώστα Μαυροπάνου και την εντολή του Ιβάν Σαββίδη για "παιδομάζωμα", φαίνεται ότι επισπεύδεται η διαδικασία απόκτησής του από τον Παναιτωλικό.

Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί η προ ημερών κρούση από άνθρωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις απαιτήσεις της σε ενδεχόμενη πώληση του 19χρονου, ύψους 1.86μ. στόπερ.

Παράλληλα, η πλευρά του "Δικεφάλου" έχει ήδη ανοίξει γραμμή επικοινωνίας και με τον διεθνή με την εθνική ελπίδων της Αλβανίας που είναι προφανές ότι βλέπει πολύ "ζεστά" την προοπτική να πάει στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να "αγκαλιάζει" τον Μιχάι και αυτό που απομένει είναι το πότε θα δώσει το “ΟΚ” ο Ιβάν Σαββίδης (προφανώς το θέμα ήταν μέσα στην ατζέντα της σύσκεψης του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με Μίχελ και Λουτσέσκου) για να γίνει η τελική κρούση προς τον Παναιτωλικό.

Είναι πιθανό να ακολουθηθεί το μοντέλο της μεταγραφής του Λημνιού. Να καπαρώσει τον Μιχάι από τώρα ο ΠΑΟΚ και να τον εντάξει στο δυναμικό του το καλοκαίρι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ