ΠΑΟΚ

Μπαρμπόσα: "Αν με καλέσει ο Ντομίνγκος έρχομαι"

Μπαρμπόσα: "Αν με καλέσει ο Ντομίνγκος έρχομαι"
Μπαρμπόσα

"Πράσινο φως" για τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ άναψε ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος έκανε αναφορά και στον Ντομίνγος Πασιένσια

Ένας από τους παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες ο Ντομίνγος Πασιένσια είναι ο Έλντερ Μπαρμπόσα της Μπράγκα.

Ο 26χρονος σήμερα αριστερός εξτρέμ, είχε προπονητή του τον υποψήφιο τεχνικό του "Δικεφάλου" στα 17 του όταν αγωνιζόταν στη β΄ ομάδα της Πόρτο, τη σεζόν 2007-2008 ως δανεικό στην Ακαντέμικα και το 2010 στην Μπράγκα.

Ο Μπαρμπόσα μίλησε στην εφημερίδα "Metrosport" με τα καλύτερα λόγια για τον Ντομίνγκος, τονίζοντας μάλιστα ότι θα του άρεσε να συνεργαστεί μαζί του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά...

Έλντερ προφανώς είσαι σε διακοπές;

"Ναι, ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις μου με την ομάδα και προς το παρόν ξεκουράζομαι"

Μίλησε μας για τον Ντομίνγκος Πασιένσια. Τι άνθρωπος είναι;

"Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Δούλεψα μαζί του και στο ξεκίνημα της καριέρα μου, στην Ακαδέμικα και την Μπράγκα και του χρωστάω πολλά. Με βοήθησε πάρα πολύ, αφού είναι ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα".

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ως προπονητής;

"Καταρχήν είναι φιλόδοξος, ζητάει πάντα το τέλειο από τους παίκτες του και αυτό το περνάει στην ομάδα. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο με κατοχή μπάλας και το αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-3-3. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής για τον ΠΑΟΚ".

Αλήθεια, θα ήθελες να συνεργαστείς και πάλι μαζί του; Φυσικά και θα το ήθελα, γιατί όχι;

"Έχω πολύ καλή σχέση με τον κόουτς (σ.σ Ντομίνγκος), αλλά έχω και ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Μπράγκα (σ.σ γέλια)..."

Δηλαδή, αν υπήρχε κάποια πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα την συζητούσες;

"Φυσικά, ξέρω για τον ΠΑΟΚ, αφού έχουν δουλέψει εκεί αρκετοί Πορτογάλοι όπως ο Σάντος και ο Κονσεϊσάο. Αν με καλούσε ο κόουτς (σ.σ Ντομίνγκος) φυσικά και θα ερχόμουν".

Στον ΠΑΟΚ πλέον υπάρχει και ένας νέος ιδιοκτήτης που θέλει να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα

"Το γνωρίζω και αυτό, τα νέα ταξιδεύουν και στην Πορτογαλία, μου το έχουν μεταφέρει και είναι πολύ καλό αυτό".

Ίσως λοιπόν τα ξαναπούμε σύντομα

"Μακάρι, ποτέ δεν ξέρεις, όπως σου είπα εκτιμώ ιδιαίτερα τον κόουτς (σ.σ Ντομίνγκος).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ