ΠΑΟΚ

Μπαριέντος "χτυπά" ο ΠΑΟΚ!

Μπαριέντος "χτυπά" ο ΠΑΟΚ!

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Φερνάντο Μπαριέντος, που εμφανιζόταν ως στόχος του Παναθηναϊκού, τελικά απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ (videos)

Το όνομά του έπαιξε αρχικά για τον Παναθηναϊκό, αλλά απασχολεί τελικά τον ΠΑΟΚ, όπως καταλήγουν όλες οι πληροφορίες από την Αργεντινή. Ο λόγος για τον Φερνάντο Μπαριέντος, τον οποίο ΠΑΟΚ θέλει να αγοράσει από την Λανούς.

Μπαριέντος "χτυπά" ο ΠΑΟΚ!

Ο 23χρονος μέσος με οργανωτικές ικανότητες, αγωνίζεται ως δανεικός στην Ροζάριο Σεντράλ, ωστόσο, όπως μεταφέρεται και από δημοσιογράφους στη Λατινική Αμερική, ο ΠΑΟΚ κινείται για να τον αγοράσει από την Λανούς, καθώς υπάρχει τρόπος να σπάσει ο δανεισμός στη Ροζάριο (κάποιες πληροφορίες μιλούν για οικονομικά προβλήματα που κάνουν τους ανθρώπους να θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του ) που έχει ισχύ ως το Δεκέμβριο του 2015.

Διαμεσολαβητής και συνάντηση στο Μπουένος Άιρες

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Λανούς περιμένουν την Τετάρτη (31/12) να κατατεθεί επίσημη πρόταση για την απόκτησή του Μπαριέντος και μάλιστα, γίνεται λόγος για συνάντηση που έγινε σήμερα μεταξύ ατζέντη που κάνει τον διαμεσολαβητή σε αυτή την περίπτωση με ανθρώπους της ομάδας στο Μπουένος Άιρες.Απ' ό,τι φαίνεται ο ΠΑΟΚ πάει να πάρει έναν παίκτη που έχει προοπτική, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ωστόσο, θα φανεί αν αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και στην πράξη.

Το who is who του Μπαριέντος

Ο Φερνάντο Ομάρ Μπαριέντος γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1991 στην πόλη Λανούς της Αργεντινής. Αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου, είναι δεξιοπόδαρος κι έχει ύψος 1.74 μέτρα. Μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ, αλλά ο κύριος ρόλος του είναι περισσότερο η δημιουργία παιχνιδιού.


Από το 2011 βρίσκεται στην ομάδα της Λανούς, με την οποία έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2015. Την πρώτη του σεζόν έκανε μόλις δύο συμμετοχές και την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Βιγιαρεάλ Β' με την μορφή δανεισμού, στην οποία μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές.Από το 2012 έως το 2014 έπαιξε σε 51 παιχνίδια με τη Λανούς, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Μάλιστα, πέρυσι κατέκτησε με τη Λανούς το Κόπα Σουνταμερικάνα.Στην αρχή της φετινής περιόδου δόθηκε δανεικός στην Ροζάριο Σεντράλ, με την οποία μετρά μόλις δύο συμμετοχές κι ένα γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ