ΠΑΟΚ

"Μπαμπά, θα είμαι πίσω από την εστία, κοίτα να σκοράρεις"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Φερνάντο Βαρέλα εξήγησε γιατί έκλαψε αγκαλιά με τον γιο του μετά το γκολ κόντρα στην ΑΕΛ και αποκάλυψε ότι ο μικρός Γκουστάβο του είπε πριν από το ματς: "Μπαμπά, θα είμαι πίσω από την εστία, κοίτα να σκοράρεις".

Το κλάμα του Φερνάντο Βαρέλα και του γιου του, Γκουστάβο, κατά τους πανηγυρισμούς για το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με την ΑΕΛ, συγκίνησε την Τούμπα και ο κόσμος αποθέωσε τον κεντρικό αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

Μετά το παιχνίδι, ο παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε στη NOVA έχοντας μαζί τους δύο γιους του (τον Γκουστάβο 13 ετών και τον Τόμας 9 ετών) αποκαλύπτοντας το βάρος που κρατούσε μέσα του μετά το περσινό αυτογκόλ στο "Καραϊσκάκη". Αρχικά είπε: " Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο ματς. Ήθελα να σκοράρω γιατί ήταν ο γιος μου πίσω από την εστία. Το ήξερα από πριν. Μου είχε πει: 'Μπαμπά, θα είμαι πίσω από την εστία, κοίτα να σκοράρεις'".

Ήταν το τρίτο ματς που ο γιος του βρσκόταν στην Τούμπα ως ball boy και το πρώτο στην καριέρα του Βαρέλα παρουσία της οικογένειάς του στο γήπεδο.

Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι αναφέρθηκε στο περσινό αυτογκόλ με τον Ολυμπιακό, το οποίο επέφερε... πειράγματα στους γιους του από συμμαθητές τους. " Το γκολ ήταν αφιερωμένο για την οικογένειά μου. Είχα δουλέψει πολύ. Πέρυσι ήταν μία σκληρή σεζόν. Πέτυχα ένα γκολ με τον Ολυμπιακό και είχα πετύχει και αυτογκόλ στο ίδιο ματς. Στο σχολείο έλεγαν στα παιδιά μου και μου το μετέφεραν: 'Πέτυχες γκολ και στις δύο εστίες'. Ήθελα να το βγάλω από το μυαλό μου αυτό, να σκοράρω σε ματς που νίκησε ο ΠΑΟΚ".

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βαρέλα δήλωσε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκλαψε. Γιατί; " Ήταν η πρώτη φορά που σκοράρω ενώ είναι η οικογένειά μου στο γήπεδο και το παιδί μου ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να είναι χαρούμενα τα παιδιά μου, να πηγαίνουν καλά στο σχολείο. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σκληρή ζωή και πρέπει να το ξέρουν. Γνωρίζουν πολύ καλά ελληνικά".

"ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΣΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ"

Ο 13χρονος Γκουστάβο ανέφερε ότι θα έτρεχε έως την απέναντι εστία για να πανηγυρίσει γκολ του πατέρα του: "Θα πήγαινα και μέχρι την άλλη εστία για να πανηγυρίσω, γιατί ήταν πολύ σημαντικό για τον πατέρα μου. Θέλω να γίνω δυνατός σαν και εκείνον" ανέφερε στη ΝΟVA.

Ο μικρότερος γιος του Βαρέλα, ο 9χρονος Τόμας, δήλωσε ότι θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής κι αυτός. Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι αγωνίζονται στην ακαδημία του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ