ΠΑΟΚ

Μπάλαμπαν: "Ο Κράμαριτς θέλει να παλέψει στη Λέστερ"

Μπάλαμπαν: "Ο Κράμαριτς θέλει να παλέψει στη Λέστερ"

Για τον Αντρέι Κράμαριτς, του οποίου το όνομα "έπαιξε" για τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Μπόσκο Μπάλαμπαν τονίζοντας πως ο 24χρονος επιθετικός δεν θέλει να φύγει από την αγγλική ομάδα την δεδομένη χρονική στιγμή.

Πριν λίγες μέρες στο εξωτερικό είχε αναφερθεί η προοπτική ο Αντρέι Κράμαριτς να αποχωρήσει από την Λέστερ προκειμένου να βρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα καθώς έχει την επιθυμία να παίξει στο EURO 2016 στην Γαλλία. Ωστόσο ο ατζέντης του, Μπόσκο Μπάλαμπαν, τόνισε πως ο παίκτης θα "παλέψει" ώστε να παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο. Συγκεκριμένα είπε στο Aθλητικό Μετρόπολις:

Για τον Αντρέι Κράμαριτς: "Ήμουν πριν λίγες μέρες στην Αγγλία με τον Αντρέι, είναι μια χαρά και φυσικά μιλάμε καθημερινά. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Κράμαριτς αλλά κι άλλες ομάδες από την Ιταλία όπως η Τορίνο και η Σαμπντόρια. Ο ίδιος μου είπε ότι δεν θέλει να φύγει αυτή την μεταγραφική περίοδο από την Αγγλία. Θέλει να μιλήσει με τον προπονητή του και να παλέψει στην Λέστερ".

Για το αν θεωρεί καλή προοπτική να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ: " Ο Αντρέι ξέρει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, έχουμε μιλήσει για την ομάδα αλλά δεν έχει σκεφτεί να φύγει οριστικά από την Αγγλία. Ολα ήταν σε επίπεδο σκέψεων".

Για το αν έχει μιλήσει ο Κράμαριτς με τον Τούντορ: " Δεν έχω μιλήσει ούτε εγώ ούτε ο παίκτης με τον Τούντορ. Δεν χρειάστηκε να μιλήσω με τον Τούντορ, τον ξέρω τον παίκτη, εγώ μιλούσα με τον Άρνεσεν".

Για τον Λέοβατς και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής: " Κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί, εξάλλου είχε τραυματισμούς και μετά από κάθε τραυματισμό χρειάζεται χρόνος για να αναρρώσει. Ο Μαρίν χρειάζεται χρόνο για να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο γιατί είναι ένας έξοχος παίκτης. Υπάρχουν διαφορές στη θέση που έπαιζε στη Ριέκα σε σχέση με αυτήν που παίζει στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που παίζει ρόλο. Μπορεί να την παίξει την πλευρά αλλά χρειάζεται χρόνο".

Για την υπομονή που... δεν υπάρχει στην Ελλάδα: "Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Μετά από ένα αγώνα κάποιος μπορεί να είναι βασιλιάς αλλά και την επομένη μπορεί να απολυθεί. Δεν ξέρω τι γράφει το συμβόλαιο του Τούντορ γιατί δεν είμαι δικηγόρος. Έχω παίξει στην Ελλάδα και ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα".

Για τον Τούντορ: "Φυσικά και πιστεύω σε αυτόν, αλλά τα αποτελέσματα θα δείξουν πόσο καλός είναι. Είναι ένας καταπληκτικός προπονητής αλλά τα αποτελέσματα θα δείξουν το μέλλον του".

Για το αν πρότεινε κάποιον άλλο παίκτη στον ΠΑΟΚ: " Δεν έχω προτείνει κάποιον επιθετικό στον ΠΑΟΚ γιατί έχουν παίκτες στην επιθετική γραμμή. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει δεκάρι, όπως κάνουν όλες οι ομάδες στην Ευρώπη".

Για το αν θα πάρει και άλλον Κροάτη ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη: "Δεν το θεωρώ πολύ πιθανό αλλά αυτό εξαρτάται από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ".

Για το αν παρακολουθεί τον Πανιώνιο: λέπω μερικά παιχνίδια, παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο είναι καλή ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ