ΠΑΟΚ

Μπαίνουν "υπνωτισμένοι" οι παίκτες της Μέταλιστ

Μπαίνουν "υπνωτισμένοι" οι παίκτες της Μέταλιστ

Ποιο στοιχείο του παιχνιδιού της ουκρανικής ομάδας πρέπει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, στη ρεβάνς του Χάρκοβο.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό κόντρα στη Μέταλιστ, την ατυχία- αστοχία του στο πρώτο μισάωρο του αγώνα.

Το σύνολο του Χουμπ Στέφενς πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό οφείλεται αφενός στο εκρηκτικό ξεκίνημα των "ασπρόμαυρων", αλλά και στην κακή εικόνα των Ουκρανών, οι οποίοι έδειχναν να τα έχουν... χαμένα.

Αυτό το κακό πρώτο ημίχρονο της Μέταλιστ, όμως, παρουσιάζεται τη φετινή χρονιά σε όλα τα παιχνίδια της, με τους ποδοσφαιριστές της ουκρανικής ομάδας να μπαίνουν "υπνωτισμένοι" στο γήπεδο, έχοντας το μυαλό τους μόνο στο επιθετικό κομμάτι.

Στο ματς με την Άρσεναλ Κιέβου, η Μέταλιστ δέχθηκε το γκολ στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο παιχνίδι του Σαββάτου (3/8) με τη Ζόρια, είχε δεχθεί δύο τέρματα πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να μη λάβει υπόψιν, ότι στα τέσσερα από τα έξι επίσημα ματς που έχει δώσει τη φετινή σεζόν έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Αλλά, ακόμα και έτσι οι αντίπαλοι της ουκρανικής ομάδας, Ρουμπίν Καζάν, Μέταλουργκ, Ιλίσεβιτς και ΠΑΟΚ, δημιούργησαν τις καλύτερες ευκαιρίες τους για γκολ στο πρώτο μέρος. Με τον αγώνα κόντρα στο "Δικέφαλο" να είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα, όταν σε τρεις περιπτώσεις οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς θα μπορούσαν να είχαν βάλει μπροστά την ομάδα του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ