ΠΑΟΚ

"Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Βίτορ"

"Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Βίτορ"
MOTIONTEAM

Ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Πούγγουρας, χαρακτήρισε ως πιο χαρούμενη στιγμή στην καριέρα του, την πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, στο παιχνίδι με την Βέροια.

Στο παιχνίδι με την Βέροια πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα του PAOKTV για τα συναισθήματά του, τους παίκτες που έχει ως πρότυπα, την συνομιλία που είχε με τον πατέρα του, αμέσως μετά το ματς με την Βέροια, και τόνισε ότι το "πραγματικό" του ντεμπούτο θα το πραγματοποιήσει στην Τούμπα.

" Οι τελευταίοι μήνες ήταν μιά επιβράβευση για μένα. Η άνοδος μου στην πρώτη ομάδα μου ανέβασε πολύ την ψυχολογία και με βοήθησε να δουλεύω περισσότερο. Το ντεμπούτο μου με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν η πιο χαρούμενη στιγμή από τότε που πρωτοάρχισα να παίζω ποδόσφαιρο. Μου έδωσε ώθηση", είπε αρχικά και συνέχισε:

" Ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί μου μετά το παιχνίδι με την Βέροια ήταν ο πατέρας μου, μου ειπε τα καλύτερα. Μαζί είχαμε ξεκινήσει την προσπάθεια, από παλιά, με βοήθησε πολύ, όπως και η μητέρα μου. Ηταν μια χαρούμενη στιγμή για όλη την οικογένεια".

Για την θέση που προτιμά να παίζει: " Προτιμώ να αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός, αν και όταν παίζω αριστερό μπακ βοηθάω την ομάδα επιθετικά. Αλλά σέντερ μπακ είναι η φυσική μου θέση. Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Βίτορ. Και ο Ρικάρντο Κόστα μου αρέσει πολύ".

Για τα προτυπά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: " Ο Σέρχιο Ράμος, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Νταβίντ Λουίζ, για τον τρόπο που αναπτύσσει το παιχνίδι, και ο Τέρι είναι πολύ δυνατός. Υποστήριζα από μικρός Ρεάλ Μαδρίτης".

Για την επόμενη μέρα μετά το ντεμπούτο του: " Συνεχίζουμε την δουλειά και το πραγματικό ντεμπούτο θα είναι στο γήπεδο της Τούμπας, αυτό θα ήταν το ιδανικό για μένα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ