ΠΑΟΚ

"Μοναδικός σύλλογος ο ΠΑΟΚ"

"Μοναδικός σύλλογος ο ΠΑΟΚ"

Πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, την Τρίτη (23/7) η παρουσία των χορηγών της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Διαβάστε τι δήλωσαν οι εκπρόσωποι των χορηγών, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ, αλλά και ο Ζήσης Βρύζας

Αρχικά τον λόγο πήρε, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ Λάζαρος Μπαξεβάνης, ο οποίος ανέλυσε το χορηγικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται:

"Εδώ και δώδεκα χρόνια υπάρχει μια συνεργασία με την εταιρία TAF, την οποία είπαμε να ενισχύσουμε φέτος και βγάλαμε από κοινού ορισμένα χορηγικά προγράμματα. Έτσι οι κατηγορίες χορηγών μας έχουν ως εξής: οfficial partners, επίσημος προμηθευτής υλικού ( NIKE), partners, supporters. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε πολλές και σημαντικές χορηγίες, τις οποίες θα ανακοινώσουμε τις επόμενες εβδομάδες και θέλουμε να έχουμε επιτυχίες και εμείς και οι συνεργάτες μας".

Σε ερώτηση για χορηγίες του εξωτερικού απάντησε: "Μελλοντικά αυτό μπορεί να συμβεί. Αυτήν τη στιγμή μας ενδιαφέρει να επεκταθούμε στην ελληνική αγορά και να φέρουμε εις πέρας το χορηγικό πρόγραμμα που έχουμε αναπτύξει". Για τη χορηγία της φανέλας είπε: "Γίνονται επαφές για τη χορηγία φανέλας, αλλά το πιθανότερο είναι στο πρώτο ματς να μην υπάρχει χορηγός".

Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας. Αρχικά, καλωσόρισε τους χορηγούς και είπε: "Εμείς δεν τους βλέπουμε απλά επαγγελματικά. Τους θέλουμε συνοδοιπόρους, να αισθάνονται μέλη της οικογένειας του Σε ερώτηση για το αν βοηθά η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε: "Σαφώς και η παρουσία του Σαββίδη βοηθά στην έλευση νέων χορηγών".

Μετά, μίλησε ο κ. Μαμιδάκης, εκπρόσωπος της Jetoil: "Συγχαίρουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την TAF για την προσπάθεια του, στην οποία θέλουμε να έχουμε συμμετοχή. Η οικογένεια μας έχει μία σχέση με τον ΠΑΟΚ, σχεδόν από την ίδρυση του συλλόγου. Ο Γιώργος Μαμιδάκης έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και θέλουμε αυτή η σχέση να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια".

Σε ερώτηση που έγινε για το αν ο ΠΑΟΚ στοχεύει σε χορηγίες από ξένες εταιρίες λόγω της παρουσίας του Σαββίδη, τοποθετήθηκε ο κ. Μαμιδάκης λέγοντας: "Εμείς δεν προσδοκούμε μόνο σε κάποιο επαγγελματικό όφελος από τον ΠΑΟΚ. Συνεργαζόμαστε γιατί υπάρχει και συναισθηματικό δέσιμο. Είμαστε ανοιχτοί στο να υπάρχουν και συνέργειες ακόμα και με ξένες εταιρίες".

Μετά, τον λόγο πήρε ο Κρίστιαν Λούα, γενικός διευθυντής της NIKE: "Συνεργαζόμαστε με τον ΠΑΟΚ και είμαστε ενθουσιασμένοι γι' αυτό. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία στην Ελλάδα και έχει οπαδούς που είναι πιο παθιασμένοι από όλους τους υπόλοιπους άλλους. Η εταιρία μας παράγει σπουδαία προϊόντα για Πρωταθλητές και θέλουμε ο ΠΑΟΚ να έχει κάθε επιτυχία. Πιστεύω ότι θα επενδύσουμε και στο μέλλον στο σύλλογο. Ελπίζω ο κόσμος να μας δεχθεί και να έχουμε μία επιτυχημένη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ".

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο ΠΑΟΚ μοιάζει με άλλο κλαμπ που συνεργάζεται η NIKE και αν σκέφτεται η εταιρία να εκμεταλλευτεί εμπορικά κάποιον ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ο κ. Λούα απάντησε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μοναδικό κλαμπ που διακρίνεται για το πάθος του, την κληρονομιά του, τους οπαδούς του. Τουλάχιστον στην Ελλάδα δε μοιάζει με καμιά άλλη ομάδα. Όσο για ποδοσφαιριστές, θέλουμε να κάνουμε συνεργασίες ξεχωριστά με ποδοσφαιριστές, ειδικά με νέα ταλέντα και φυσικά αυτό αφορά και παίκτες του ΠΑΟΚ".

Ο κ. Μίσσας από τη Vodafone δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που ανανεώνεται η συνεργασία της Vodafone με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια συνεργασία 13 χρόνων, που δείχνει την έμπρακτη στήριξη στον ΠΑΟΚ και την τοπική κοινωνία στην οποία ο σύλλογος έχει βαθιές ρίζες".

Ενώ, τέλος μίλησε η κυρία Τσακατούρα, η οποία είναι εκπρόσωπος της εταιρίας AVANCE: "Έχουμε 15 χρόνια ως εταιρία στη Θεσσαλονίκη. Κάνουμε μία νέα αρχή με την ομάδα και ελπίζω όλα να πάνε καλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ