ΠΑΟΚ

Μίχελ: "Ο Κομίνης άλλαξε την απόφασή του λόγω άγχους"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ έκανε νέες δηλώσεις στη Σλοβακία για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και προανήγγειλε έφεση σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ σε πρώτο βαθμό.

Στο εξωτερικό μίλησε για μία ακόμη φορά ο Λούμπος Μίχελ για όσα συνέβησαν στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής 11 Μαρτίου. Ο Σλοβάκος ρέφερι αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο τιμωρία του ΠΑΟΚ σε πρωτο βαθμό, προαναγγέλοντας την κατάθεση έφεσης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ " SPORT.SK":

Για τη δικαστική έκβαση του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Η Πειθαρχική δεν έχει ακόμη αποφασίσει, αλλά θα συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ξέρουμε, ήδη, ότι θα πάμε στην επιτροπή εφέσεων σε περίπτωση που χάσουμε το ματς με 0-3, εξαιτίας της εισόδου οπαδών στο γήπεδο. Ακόμη και ο ιδιοκτήτης της ομάδας στην πραγματικότητα θεωρείται οπαδός'!

Για το γκολ του Βαρέλα: "Ήταν ένα καθαρό γκολ. Το είδα σε αργή κίνηση στην τηλεοπτική κάλυψη και επιβεβαιώθηκα. Ο διαιτητής αρχικά σωστά το κατακύρωσε, αλλά στη συνέχεια την άλλαξε για αδιευκρίνιστους λόγους. Του είπα τι εννοούσε. Η πρώτη απόφαση ήταν σωστή, αλλά λόγω άγχους μέσα σε 2-3 λεπτά την άλλαξε".

Για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στη ζώνη: "Ασφαλώς και ήταν λάθος να έχει πάνω του ένα όπλο. Ωστόσο το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Πάντα το έχει πάνω του, σχετίζεται με την ασφάλεια και τις επιχειρήσεις του. Εκείνη τη στιγμή, δεν συνειδητοποίησε ότι το είχε στη ζώνη του. Τον γνωρίζω πολύ καιρό, και μπορώ να πω ότι είναι ένας πολύ καλός και δίκαιος άνθρωπος".

Για την απόφαση Βασιλειάδη να διακοπεί το πρωτάθλημα και τη συζήτηση που έχει ανοίξει για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Αναζητούνται λύσεις γύρω από την πρόληψη της βίας στα γήπεδα, η FIFA παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Το πρωτάθλημα θα πρέπει να αρχίσει ξανά στα τέλη Μαρτίου".

Για τη θέση του περί ξένων διαιτητών: "Αν σφύριζαν στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος ξένοι διαιτητές, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει προβάδισμα 10-15 βαθμών".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ