ΠΑΟΚ

Μίχελ για Μακ: "Φέραμε 15-20 γκολ στην Τούμπα"

Μίχελ για Μακ: "Φέραμε 15-20 γκολ στην Τούμπα"

Ο Λούμπος Μίχελ μίλησε στη Σλοβακία για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ και ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο του Ιβάν Σαββίδη.

Ενδιαφέρουσα ανάλυση του πως και γιατί ο ΠΑΟΚ πέτυχε την επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στην Τούμπα έκανε ο Λούμπος Μίχελ με δηλώσεις του στην σλοβακική ιστοσελίδα "cas.sk". Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου επιβεβαίωσε τον καθοριστικό ρόλο του Ιβάν Σαββίδη στις διαπραγματεύσεις και προέβλεψε ότι ο 26χρονος επιθετικός θα πετύχει 15 με 20 γκολ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την ταχύτατη εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις: " Οι διαπραγματεύσεις με την Ζενίτ κύλησαν ικανοποιητικά Βοήθησε σαφώς το γεγονός πως και οι δυο πλευρές μιλάμε ρωσικά, οπότε ήταν πιο εύκολο να αντιληφθούμε τι ζητάει ο καθένας. Δεν ήταν περίπλοκο. Πρόκειται για μια συμφωνία με οφέλη και για τους δυο.

Η Ζενίτ συνειδητοποίησε πως όσο ο Μακ δεν αγωνίζεται και παραμένει εκτός, θα πέφτει η αξία του στο ποδόσφαιρο. Ενώ στο δικό μας πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την Ευρώπη, η τιμή του μπορεί και πάλι να ακολουθήσει ανοδική πορεία. Είναι ένας... βολικός γάμος και για τις δυο πλευρές με πολλά κέρδη".

Για τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας με τη Ζενίτ: "Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας δεν θα σχολιαστούν, πρόκειται για μια συμφωνία ανάμεσα στους προέδρους των δυο συλλόγων".

Για το τι μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ ο Μακ: "Για εμάς είναι ένας πολύτιμος παίκτης. Δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να απορροφηθεί αμέσως. Πιστεύω πως φέραμε 15 με 20 γκολ με φόντο τη νέα σεζόν, όσα δηλαδή μας είχε συνηθίσει ο Μακ όταν ακόμη ποδοσφαιριστής μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ