ΠΑΟΚ

Μίχελ: "Ετσι θέλω να χτιστεί ο ΠΑΟΚ..."

Μίχελ: "Ετσι θέλω να χτιστεί ο ΠΑΟΚ..."
INTIME SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ τόνισε πως στόχος του είναι ο ΠΑΟΚ να λειτουργεί εξίσου καλά με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, από την οποία αποτελεί παρελθόν.

Δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Σαχτάρ, με τον ίδιο να αναφέρει πως η συγκεκριμένη ομάδα θα παραμείνει στην καρδιά του αλλά και να τονίζει ποιος είναι ο στόχος του με τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων είπε: " Μετά την ολοκλήρωση της καριέρας μου ως διαιτητής, αυτά ήταν τα πρώτα μου χρόνια που δούλεψα ως στέλεχος στο ποδόσφαιρο. Σήμερα μίλησα με τον πρόεδρο. Μου έδωσε την ευκαιρία για μια νέα ζωή και για ένα νέο επάγγελμα. Τον ευχαρίστησα γι' αυτό. Η Σαχτάρ θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου. Εδώ έχω πολλούς φίλους που έχουν γίνει πολύ στενοί για μένα και θα έχω μόνο τις καλύτερες αναμνήσεις. Η Σαχτάρ είναι μια κορυφαία ομάδα. Τώρα θα αναλάβω μια νέα θέση και ο στόχος μου στον ΠΑΟΚ είναι να χτιστεί μια ομάδα, όπου το σύστημα και η υποδομή θα λειτουργεί εξίσου καλά. Η Σαχτάρ είναι ένα ζωντανό παράδειγμα για το πώς μπορείς να μετατρέψεις έναν επαγγελματικό σύλλογο σε μια κορυφαία ευρωπαϊκή δύναμη"

Σαχτάρ: "Ο Μίχελ είχε μεγάλη συμβολή για την ανάπτυξη του συλλόγου"

H Σαχτάρ αναφέρει για τον Μίχελ σε ανακοίνωσή της: " Η Σαχτάρ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Λούμπος Μίχελ για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και την τεράστια συμβολή στην ανάπτυξη του συλλόγου μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία, καλή τύχη και νίκες στην νέα προσπάθεια".

Ο Αντονις στην U23 της εθνικής Αυστραλίας

Στην U23 της εθνικής Αυστραλίας κλήθηκε ο Τέρι Αντονις καθώς θα υπάρχει μια σειρά φιλικών που θα γίνουν σε τουρνουά. Οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 14 ως τις 20 του Γενάρη.

Ασπρόμαυρο χρώμα σε Αστερόκοσμο και Ονειρούπολη

Την κινητή μπουτίκ του ΠΑΟΚ επισκέφτηκαν οι Ζάιρο και Χαρίσης. Η ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει: " Ο Αστερόκοσμος και η Ονειρούπολη αποτελούν τους δύο κορυφαίους χριστουγεννιάτικους προορισμούς στην Βόρεια Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ στο κλίμα των ημερών δεν θα μπορούσε να λείπει και θα βρίσκεται εκεί για όλο το διάστημα των γιορτών. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το PAOK FC Mobile Store έχει τοποθετηθεί στον Αστερόκοσμο, ο οποίος διεξάγεται στην ΔΕΘ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ