ΠΑΟΚ

Μία ανάσα από δύο εξτρέμ

Μία ανάσα από δύο εξτρέμ
INTIME SPORTS

Ισως και μέχρι το βράδυ να υπάρξουν ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά τι συμβαίνει με Φορτούνη.

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρημένες επαφές με δύο εξτρέμ και μέχρι το βράδυ αναμένονται εξελίξεις, ίσως και ανακοινώσεις, σύμφωνα με ενημέρωση που δόθηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρίσκονται στην Ολλανδία.

Αποστολή στην Ολλανδία: Κώστας Πετρωτός

Πρόκειται για έναν Αργεντίνο και έναν Ευρωπαίο, εκ των οποίων ο ένας θα έρθει με αγορά και ο άλλος ως ελεύθερος και το μόνο που απομένει είναι η τελική έγκριση από τον Ιβάν Σαββίδη. Από εκεί και πέρα, του Μολό φαίνεται να χαλάει, διότι ο ΠΑΟΚ του είχε δώσει διορία η οποία έχει παρέλθει.

Μάλιστα ο Μολό ενημέρωσε μέσω instagram πως εντάχθηκε στην προετοιμασία της Σεντ Ετιέν, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του (για τα επόμενα τρία χρόνια είναι η συμφωνία).

Ο Φορτούνης

Οσον αφορά την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι ο παίκτης θα μετακομίσει στην Τούμπα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έχει τις προτάσεις που περίμενε από εξωτερικό και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

Ενδιαφέρον έχουν δείξει εκτός του ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά οι "πράσινοι" δύσκολα θα καλύψουν οικονομικά τον ποδοσφαιριστή τον ΠΑΟΚ, ενώ στον Ολυμπιακό "φοβάται" ότι δεν θα βρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει, με αποτέλεσμα στον ΠΑΟΚ να εκτιμούν ότι έχουν προβάδισμα για την απόκτησή του.

Η παρακάμερα του αγώνα με την Ντνίπρο

Στο παρακάτω video δείτε κάποιες.. ιδιαίτερες στιγμές του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Ντνίπρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ