ΠΑΟΚ

Μετά τον Όλσεν, στην έξοδο και ο Ζάιρο!

Μετά τον Όλσεν, στην έξοδο και ο Ζάιρο!
Ζάιρο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Ζάιρο, είναι κοντά στην επιστροφή του στη Σλοβακία. Δίνει ανάσες ο Βλάνταν Ίβιτς σε παίκτες που χρειάζονται ανάσες στον ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη στιγμή που άρχισε να αμφισβητείται το έργο του Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ μέχρι και τη στιγμή που τελικά αποχώρησε ο Δανός από τον Δικέφαλο, η βασική σκέψη που οδήγησε τον Ιβάν Σαββίδη στο συμπέρασμα ότι το πρότζεκτ δεν προχωρούσε καλά ήταν ότι έδωσε πολλά σε χρήμα, αλλά η ομάδα πήρε λίγα σε προσφορά. Κι αυτό επηρέασε και τις αποφάσεις για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Ήδη από χθες ο Ρόμπιν Όλσεν έχει πουληθεί στην Κοπεγχάγη με τα χρήματα που ο ΠΑΟΚ τον είχε αγοράσει από την Μάλμε (περίπου 650.000 ευρώ), ενώ πριν λίγες μέρες δόθηκε άδεια στον Σάμπο προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στην αποστολή της εθνικής Σλοβακίας για τα τελικά του EURO Και να αυξηθούν έτσι οι πιθανότητες να βρει ομάδα που θα τον πάρει από τον ΠΑΟΚ.

Πολύ κοντά στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ είναι και ο Ζάιρο ντε Μασέδο. Ο Βραζιλιάνος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έδωσε περίπου 1 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Τρέντσιν έχει επαφές με ομάδα στη Σλοβακία για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα που έπαιζε και πριν έρθει στην Ελλάδα. Κάποιες πληροφορίες μιλούν για προχωρημένες επαφές που φθάνουν μέχρι και τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να προκύπτει τέτοια πληροφόρηση από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Ο Ζάιρο είναι τραυματίας, δεν παίζει στο υπόλοιπο των play offs και δεν αποκλείεται να έχουμε μία εξέλιξη ανάλογη αυτής του Όλσεν τις επόμενες μέρες.

Και φυσικά δεν θα είναι ο μόνος αφού θα ακολουθήσουν κι άλλες αποχωρήσεις από τον ΠΑΟΚ με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ