ΠΑΟΚ

Μέσα Σεπτέμβρη ο διαγωνισμός για τη Θέρμη

Μέσα Σεπτέμβρη ο διαγωνισμός για τη Θέρμη

Ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος της ψήφισης της τροπολογίας που θα δώσει στον Ιβάν Σαββίδη τη δυνατότητα να δημιουργήσει νέο αθλητικό κέντρο για τον ΠΑΟΚ.

Στο ΦΕΚ, την 1η Αυγούστου, ως κομμάτι του νόμου για το νέο ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας-Αττικής, δημοσιεύτηκε η τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης να εκμεταλλεύονται εκτάσεις τους για αθλητικούς και τουριστικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 55 αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: " επιτρέπεται η επιτρέπεται επίσης η μακροχρόνια μίσθωση ακάλυπτης δημοτικής έκτασης, με σκοπό, πέραν των τουριστικών δραστηριοτήτων που διέπονται από τις διατάξεις του ν. 2160/1993, όπως ισχύει, την εγκατάσταση και εκμετάλλευση στο μίσθιο επιχειρήσεων αθλητικών δραστηριοτήτων της πρωτογενούς παραγωγής, που προϋποθέτουν ουσιώδεις δαπάνες του μισθωτή, για διάρκεια μέχρι 50 έτη, κατά παρέκκλιση των διατάξεων του άρθρου 610 του αστικού κώδικα".

Τι απομένει πλέον για να μπει η υπόθεση στο στάδιο της κατασκευής. Στα μέσα του Σεπτέμβρη θα συνεδριάσει το νέο διοικητικό συμβούλιο της Θέρμης που προέκυψε μετά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και θα προχωρήσει στην προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού, που με βάση τα σημερινά δεδομένα θα κερδίσει ο Ιβάν Σαββίδης,Θυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει προαναγγείλει επένδυση 25 εκ. ευρώ για το νέο αθλητικό κέντρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ