ΠΑΟΚ

Μέσα Σαλπιγγίδης και Τζιόλης, έξω ο Γλύκος

Μέσα Σαλπιγγίδης και Τζιόλης, έξω ο Γλύκος
INTIME SPORTS

Οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ποιοι θα απουσιάσουν.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα (14/2) την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παρόλο που εξακολουθεί να έχει πόνους στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού λόγω της εξόστωσης που τον ταλαιπωρεί, δήλωσε "παρών" και είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη.

Στην αποστολή επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη στις 7 Δεκεμβρίου και τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ενώ αντίθετα, ο Παναγιώτης Γλύκος δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε σήμερα (14/2) εξαιτίας των ενοχλήσεων στο γόνατο και έμεινε εκτός.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Δεληγιαννίδης, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Μακ, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Πόζογλου, Περέιρα, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Τζιόλης, Βίτορ.

Εκτός έμειναν, ακόμη, οι τραυματίες Μαντούρο, Παπαδόπουλος, οι Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, που δεν υπολογίζονται, ο τιμωρημένος Τζανδάρης, αλλά και ο Γιώργος Κατσικάς μετά από επιλογή του Αναστασιάδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ