ΠΑΟΚ

Μελέτησαν σε βάθος το μοντέλο "Γιούβε"

Μελέτησαν σε βάθος το μοντέλο "Γιούβε"
INTIME SPORTS

Τι ακριβώς κατέγραψαν Γκοντσάρεβα, Τσιστιακόφ και Βρύζας στο ταξίδι τους στην έδρα της Γιουβέντους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ είχε επιδιώξει συνεργασία με την Γιουβέντους. Τουλάχιστον, έτσι "βαφτιζόταν" γιατί επί της ουσίας επρόκειτο για προσπάθεια των εκάστοτε διοικήσεων του "Δικεφάλου" να πάρουν δανεικούς ποδοσφαιριστές από τη "Μεγάλη Κυρία" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η απόπειρα να αποκτηθεί ο Ζαλαγέτα που στη συνέχεια μετατράπηκε στο δανεισμό των Σκαρντίνα και Φοφανά, ακόμη συζητιέται στα ΠΑΟΚτσήδικα στέκια.

Ωστόσο, το ταξίδι της Γκοντσάρεβα, του Τσιστιακόφ και του Βρύζα, δεν είχε αυτό το σκοπό. Μπορεί μελλοντικά να προκύψουν παίκτες της Γιουβέντους που θα ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, στην παρούσα φάση όμως, αυτό που ήθελαν οι εκπρόσωποι της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ήταν να καταγράψουν λεπτομέρειες του τρόπου λειτουργίας ενός εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Και το έκαναν ξεκινώντας από το προπονητικό κέντρο και φθάνοντας μέχρι το τμήμα μάρκετινγκ και τη νομική υπηρεσία. Είδαν πώς είναι στελεχωμένα, πώς λειτοθγρούν και σίγουρα πήραν ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν και στον ΠΑΟΚ. Δεν έχασαν την ευκαιρία και για μία βόλτα στο νέο γήπεδο της Γιουβέντους. Το επισκέφθηκαν, χωρίς, όμως, να πάρουνε λεπτομέρειες για το κόστο, τον τρόπο και το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ