ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Ολίσε

Πρόβλημα με Ολίσε

Ο Σεκού Ολίσε έχει εμφανίσει οίδημα στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών, στο πρόγραμμα "μπήκαν" οι Κουμάλο, Πέλκας και Κωνσταντινίδης.

Πρόβλημα με τον Σεκού Ολίσε... Ο Λιβεριανός, που παραπονέθηκε πριν την πρωινή προπόνηση για ενοχλήσεις στον δικέφαλο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει εμφανίσει οίδημα στην περιοχή. Ετσι θα απουσιάσει από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών μέχρι την απορρόφησή του και θα ακολουθεί στο εξής πρόγραμμα θεραπείας.

Πέραν αυτού του νέου, οι Κουμάλο, Πέλκας και Κωνσταντινίδης συμμετείχαν στο απογευματινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε κανονικά και ο Αμπντούλ Καμαρά που το πρωί προφυλάχτηκε λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στην επιγονατίδα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Κατσικάς, πρόγραμμα θεραπείας ο Σβόνιμιρ Βούκιτς ενώ ο Κώστας Σταφυλίδης απουσιάζει με άδεια.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση, στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα ασκήσεων τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις τακτικής στην κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ και η προπόνηση τελείωσε με οικογενειακό διπλό.

Στο μεταξύ, ο Αλβες Λίνο, που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στον αγώνα εναντίον της Βέροιας, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ