ΠΑΟΚ

Μελέτη διάρκειας έξι μηνών

ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ / ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ / ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ MOTIONTEAM

Διαβάστε τις λεπτομέρειες της πρότασης της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη για το γήπεδο της Τούμπας και την απαντητική επιστολή του ΑΣ.

Από νωρίς το πρωί που το Sport24.gr έφερε στη δημοσιότητα την πρόταση που κατατέθηκε από την ΠΑΕ ΠΆΟΚ στον Ερασιτέχνη για την εκπόνηση μελέτης από τεχνικό γραφείο για τις εγκαταστάσεις της Τούμπας το θέμα απασχολεί έντονα τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της Πέμπτης (17/1) ο Ερασιτέχνης δημοσιοποίηησε την συναινετική επιστολή του προς την ΠΑΕ, το περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής: "Προς Π.Α.Ε. ΠΑΟΚΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Υπ΄όψιν κ.Δημογιάννη Ιωάννη
Θεσσαλονίκη,17/1/2013

Σε απάντηση της από 27/12/2012 επιστολής σας με θέμα «Συναίνεση Α.Σ.ΠΑΟΚ για αξιολόγηση των υφισταμένων κτιριακών υποδομών», με την οποία ζητάτε «την έγκριση και παροχή της απαραίτητης συναίνεσης και εξουσιοδότησης για να προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια κρίνετε απαραίτητη ώστε να μπορέσετε να μελετήσετε πλήρως την υφιστάμενη κατάσταση, καθώς και να αξιολογήσετε τις δυνατότητες παρέμβασης σε αυτή», το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ στην τακτική συνεδρίαση του Ιανουαρίου αποφάσισε όπως παράσχει την έγκριση και συναίνεση του στο ανωτέρω αίτημα, με δεδομένο ότι το γήπεδο είναι θέμα που αφορά όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ , και με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του Συλλόγου και την φυσική έδρα που είναι η Τούμπα, προτείνουμε, προς αποφυγή αποσπασματικών ενεργειών που δημιουργούν λαθεμένες εντυπώσεις και ενδεχομένως προβλήματα, τη συνεργασία των δύο πλευρών (Ερασιτέχνη και ΠΑΕ) δια του ορισμού αρμοδίων εκπροσώπων οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε όλες τις μελέτες αξιολόγησης των υφισταμένων κτιριακών υποδομών.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣΑΘΛΗΤΙΚΟΣΟΜΙΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ"

Η ΠΑΕ δεν θα αξιολογήσει μόνο τις υφιστάμενες κτιριακές δομές, αλλά θα ζητήσει και συγκοινωνιακή μελέτη, καθώς και τη διερεύνηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν για τη δημιουργία θέσεων πάρκινγκ.

Συνολικά η μελέτη για να εκπονηθεί θα χρειαστεί ένα εξάμηνο και αποτελεί μία καταγραφή όλων των δεδομένων που αφορούν στο υπάρχουν γήπεδο της Τούμπας, αλλά και των δυνατοτήτων αξιοποίησης του οικοπέδου που θα αποτελέσει τη βάση συζήτησης, όταν μελλοντικά ανοίξει θέμα νέου γηπέδου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ